/i/Devlet

  1. 1.
    +15 -3
    Beyler bu cocugu izleyip uzulmeyen icinden birseyler kopmayan yoktur. Ben ki sahsen aglamayan biri olarak sesim catallandi gozum doldu.

    Beyler izlemeyin izlettirmeyin bu beyaz showu. Nedeni zaten twitterda tt listesinden gorebilirsiniz. Dun gece bi ogretmen baglanip burda cocuklar oluyor insanlar oluyor ac susuz sessiz kalmayin diyor cok hakli. Yalan degil insan cocuk olumlerinin hakli bi tarafi yok bunu dile getirmekte gerek ama nasil dile getirmek? Aleni olarak teror orgutu propagandasi yaparak mi? Beyler hicbirimiz mal degiliz. Bu sozlerin nasil insanlardan ciktigini hepimiz biliyoruz. Eger gercekten duygularini aktarirken samimi olsaydi hadi sehitleri saymasin sonucta bi catisma durumunda gorev sirasinda vurulup sehit oluyo. Peki sehit cocuklarinin o cenazelerde tombuk tombuk aglamalari nolcak. Bunlarida soylese duygularinda samimiydi derdim ama arkada kendi zannimca bir teror orgutu propagandasi var. Beyaz showda konuk olarak aldigi izleyicinin nasil bir zihniyette oldugunu bilmesi gerek beni ilgilendirmez.
    Bakin ingiltere ira teror orgutunu nasil alasagi etti. Teror askeri kanattan mucadele ile yapilir ama istihbari taraftan propagandanin onu kesilerek yapilir. Irayi ingiltere propaganda yapmasini engelleyerek bitirdi. Ira diye vatandasliktan atildi okulundan atildi hapislerde yatti. Ama ulkemde soyledigi beyan ettigi duygularda samimi olmadigini arkasinda teror propagandasinin oldugunu dusundugum, dusundugumuz insanlar ulusal kanallarda rahatca propaganda yapabiliyor. Siyasi kollari cikip ozerklik ilan edebiliyor. Vatandaslari sokaga hucum ettirebiliyor.
    Tekrardan soyluyorum cocuk, insan olumlerini dogru karsilamiyorum ama bunda eger samimi olsa bu dediklerinin yaninda sehit cocuklarini sehit analarini eslerinide sayardi.
    ···
   tümünü göster