/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 276.
    +2
    ablamın çok yakında şehir dışına çıkacağını öğrendikten sonra rica minnet değil bildiğin emrivâki cümlelerle onu görmeye geleceğimi söyledim kendisine. itiraz etmedi.
    Bir buçuk hafta sonra Beşevler durağının en üst basamağındaydım yine . Bu sefer çantamdan herhangi bir şey çıkartmak için durmadım. Zaten güzel kokuyordum dıbına koyayım. Parfüme ne gerek vardı. Bir Don Juan, 30 yaşında bir karıyı gibebilen inanılmaz bir adamdım. Emin adımlarla eve doğru yol aldım.

    Yemeğe çıkmayacağı zamanlar haricinde gerek duymadığı için adam akıllı bir şeyler giymeyen, zaten güzel olduğu için kendine bakma ihtiyacı duymadığını insanın gözüne sokan, karizma abidesi huur kapıyı yine gündelik kıyafetleriyle açtı. Bu sefer hiç de giblememiştim benim için hazırlanmamasını. Güzeeeel. Demek eğitimim işe yaramıştı. Ben de artık duygusuz bir huur çocuğu olabilirdim demek ki.

    Aynur bende bir şeylerin değiştiğini henüz gündelik hoşbeş konuşmalarında farketmişti. Karşı karşıya olduğu şey kendisinden parçalar taşıyordu. Bu onu bir şekilde rahatsız etmişti. Osuruğuna buyur çeken çocuk gitmiş, "hayır onu yemem, bunu istemem, şöyle yapalım, şunu sipariş edelim" diyen biraz snob, biraz daha erkeksi, ama daha az şirin birisi gelmişti.

    Bu durumdan çok memnun kalmasa da, o gibilesice merakı da bir yandan daha derine inme arzusunu kamçılıyordu. adimatacan a ne olmuştu böyle, hâli tavrı başka, oturması kalkması başka, farklı bir "adam" olmuştu. Çocuk gibi görünmüyordu. Peki tüm bunlar iki ayda nasıl değişivermişti. Her şeyin değişip değişmediğinden emin olmak için onu her haliyle görmek lazımdı. O yüzden yatağa girmeden, o güzel am meydana çıkmadan öyle çok da fazla kendi kendine hava basmasındı bu çocuk. Nasılsa birazdan kendisine sulanacak, "bal dudaktan tatmak" isteyecekti. Buna hiç itiraz edilmez, asıl karizmalar çıplak kalınca ortaya çıkar o zaman anlaşılırdı Vehbi'nin kerrakesi.

    Gerçekten de o çocuk, açlık ve güvenliğe ilişkin ihtiyaçlarını tatmin eden her canlı gibi üreme faslına geçilmesini yaklaşık 2 saat 25 dakika sonra kendiliğinden talep etti...
    ···
    1. 1.
      0
      bi an psıkolojik roman okuyormuşum gibi hissettim kendimi * TAkipteyiz dayı
      ···
   tümünü göster