/i/Asosyalizm

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +21 -2
    Gençler en büyük etken ferre, izlemeyi bırakın sizin bağımlılığınız 31 e değil ferreye 1 hafta izlemeyin bakın çekmeyin demiyorum izlemeyin, her geçen gün azalıyor isteğiniz, siz ferre izledikçe beyniniz buna alışıyor hatta öyleki birçoğunuz ferre izlemeyi düşündüğünüzde bile çavuş dikleniyor yada ev boş kaldığında, izlemeye devam ettikçe zihninizde hep yenileniyor bu, aynı zamanda beyindeki sinirleriniz ferreye duyarsızlaşıyor ve çok değişik fantezilere veya ferrelere çekiyor kendini zevk alamıyorsun ;işlemeli, kusmalıdan tut tro ferresi hatta erkek ferresine bile geçecek kadar ileriye giden var.

    Edit: Niye eksilediniz lan araştırma sonucunu yazdım amk
    ···
    1. 1.
      +5
      Bir kısmı doğru kardeş. Hayalsiz çeksinler ama. bilinç altı hayal ile gerçeği ayırt edemez. dolayısıyla birini hayal edilerek haftada birde olsa yapılan masturbasyon zararlıdır. üstüne üstelik ha ferreye bakmışsın ha hayal etmişsin aynı mantık.
      ···
      1. 1.
        +2
        Demek istediğim zaten tamamen bıraksınlar, bu kadar çok ferre izlenmesi hayal gücünü buna yönlendiriyor, neden eksilediler anlamadım yazdığım şeyler yurt dışında yapılan bir araştırmadan alıntı.
        ···
    2. 2.
      -1
      doğru beyler 1 haftadır izlemiyodum dün bi izliyim dedim 20 dk bile izlememişimdir istemedim yani
      ···
   tümünü göster