/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +32
    Haklısın kardeşim ben de bunu hep anlatmak istemişimdir. Fakat, Türk insanı çok meraklıdır bu tip konulara. Ben de bilgili olmak için baya araştırdım ve buraya da yazmak istedim.
    ···
    1. 1.
      +35 -1
      Onlar gitsin kizini gibsin panpa gibtir et onlari
      ···
    2. 2.
      +17
      Hay senin gibini yesinler ne güzel dedin herkezin dini kendine mk
      ···
    3. 3.
      +1 -6
      Lan tamam bizene dininden de ister yahudi olsun ki yahudi :D isterlr putperest olsun hic umrumda değil..Ama taptiginiz bu adam keşke bizim dinimize inanmamakla kalsaydı ki kalmadı seriatta kaldirmaktan baslayarak tabiri caizse toplumun anasını gibmiştir.Bu taptığınız adam din düşmanıdır aksini idda eden biraz beynini kullansın ne olduğunu anliycaktir.. Dedim ya toplumun anasini gibmistir biraz türk toplumu hakkında düşünün toplumun ne hale geldiğini anliycaksiniz. toplumu bu hale eğitim getirdi,bu taptiginiz adamin kurdugu sitem bu iste gibtirn cikin su sozluktende gidin biraz düşünün... Ataturk islam düşmanıdır..Ebu cehelin torunudur :D..Erbabının dediği gibi Aziz atatürk bu millet yaptıkları asla unutmayacak..
      ···
    4. 4.
      +5
      @Cini dallamasi elhamdulillah muslumanim kardesim Allah tan baska kimseye tapmam seriat konusuna gelince seriat kurandaki gibimi uygulaniyodu lan adamlar kafasina gore asip kesiyodu simdi diceksin ataturk hocalari asti ataturk sizin gibi kendi kizina bile azabilecek gotunden fetva uyduracak din uzerinden prim yapacak soysuzlari asti hadi gibtir git simdi
      ···
    5. 5.
      +1 -2
      Bi gibtr git kendi kızına azcakmista beni tanimiyorsun bile sen ileri görüşlügunu taptigin atandanmi aldin ??kafasina gore kimse kimseyi asmiyordu gotunden uydurma ... asti diyorsa ispatla ... kafasina gore senin taptigin atan yapmıştır.. ingilizlerr peskes cekmist ülkeyi... o atanın aştığı adamlar dini ugruna seriati kaldirmasinlar diye olduler senin gibi putpereste kalmadi o adamlarin dini sorgulamak ... hadi yavrum simdi gibtr git ...
      ···
    6. 6.
      0
      cini, soruyorum sana. ibrahim Müteferrika neden asılmıştır? Bana bunun cevabını versene. Devlete ilk matbaayı ilk basım aracını getiren bu adam neden asılmıştır?
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster