/i/Devlet

  1. 1.
    +184 -21
    Fotoğrafa iyi bak Ayşe Öğretmen ben bu çocuğun bir damla göz yaşına canımı veririm.Çünkü o bir çocuk ,ne desen inanacak yaşta ,kandırılmış ,belki de bunu bir oyun sanan bir çocuk, ne olursa olsun o bir çocuk, çiçek tutması gereken ellerine kaleşnikof verilmiş bir çocuk.

    Bu çocuğu karşıma dikip ölmesine sebep olurken çocuklar ölmesin diye humanist rolü yapan sizler bu çocuğun katillerisiniz.

    Çocukları ateşe atıp ateşe küfreden sizler... inan bunların büyümüş ,eli gerçek silahlı halinden sizler kadar nefret etmiyoruz?

    Sizler ; evet o sıcacık evlerinde buz gibi yürekleriyle insanlığı çatlatan sizler, çocuktan yapılmış kalkanla romantik hayallerde yaşayan sizler ...

    Bu çocuk olur da polis askerle karşı karşıya kalıp ateş etmeye başladığı anda doğal olarak onun çocuk olduğunu anlayamadan ateşe karşılık verip sol üstteki nineyle beraber vurulsa.

    Çocuğun elinden silahı alıp nineyle aynı karede bir fotoğrafla dünyaya yaymak gibi müthiş bir manipüle ihtimali ağzını sulandırıyor değil mi ?

    F-16 diye bir şey var hiç duydun mu Ayşe Öğretmen ?

    Bunlardan bir kaç tanesi ile Cizre'yi dümdüz etmek yarım saatlik iş. Düşünsene yarım saat ? Bir kahve molası , bir reklam arası kadar bir süre. Düşünsene hiç şehit vermeden yarım saate terör yuvasını dümdüz edebilecek bir güç ...

    Ve bunlar gibi bir sürü ağır silah,top, tank,binlerce asker-polis ve koşarak gelecek milyonlarca insan. Kaç saat dayanabilir katliam yapmak istediğimiz herhangi bir il , ilçe ?

    Devlet napıyor biliyor musun ? O senin nemalandığın çocuklar, kadınlar var ya, işte onlar için canını feda ediyor. Nasıl mı?

    Bu kadar ağır silah, tank,top varken devlet sadece asker ve polisi yaya olarak sokuyor çatışma bölgelerine ve o senin sağa sola ateş ediyor dediğin tanklar sadece bomba ile tuzaklanmış hendeklerini dağıtmak için kullanılıyor.

    Sonuç ortada yüzlerce şehit verdik, yoksa(bombalı) hendeklerin dibindeki evlerde çocukların misket oynadığını mı düşünüyorsun?

    Ah be Ayşe Öğretmen.Kim ister çocukların ölmesini; nasıl inandın buna ?
    O çocukları gönderin bize gözümüz gibi bakmazsak soyumuz kurusun. Sezerciğe, yumurcağa ağlayarak büyüyen bir toplumuz sen nasıl inandın buna ?

    Bize gönderin o çocukları , hendeklere değil , zira yüzü poşulu eli kaleşnikoflu bedenlerin yaşını ölçebilecek teknolojimiz yok.

    Biz akşam ezanından sonra dışarıda gezemeyen çocuklardık Ayşe Öğretmen. Her anne-baba gibi bizimkiler de başımıza bir şey gelmesinden korkardı. Benim babam hendekler kazılmış bir mahallede 1 saniye bile durmama izin vermezdi alır beni kaçırırdı oralardan Ayşe öğretmen. Maslow'un ihtiyaçlar piramitini Ayşe Öğretmen ,bilirsin...

    Rolleri değiştirelim mi Ayşe Öğretmen mesela her polis asker yanında bir çocukla girsin çatışma bölgesine ,eğer bir çocuk vurulursa dümdüz edelim o şehri.

    Nasıl iğrenç ,acınası, şerefsiz bir teklif değil mi ? Ben teklif dahi edemiyorken siz uyguluyorsunuz.

    Çocuklar ölmesin Ayşe Öğretmen. Hele hele haberleri bile olmadan verilen sözde özerklik kararıyla hendeklerin arasında hiç ölmesin.

    Kimse ölmesin Ayşe öğretmen. Mesela zorunlu olarak askerlik görevini yerine getiren 20 yaşında daha önce kavga bile etmemiş bir asker ya da tek hayali acizleri korumak ,suçlunun karşısında olmak olan 15 günlük bir polis.

    Gel anlaşalım Ayşe Öğretmen. Yasin Börü mesela. Neşe ALTEN öğretmen mesela.

    Hepimizi birden öldüren tek bir gerçek var Ayşe Öğretmen, o da PKK.!!!

    (alıntıdır)
    ···
   tümünü göster