1. 1.
    +73 -17
    3169 Sayılı Eşek Düdükleme Kanunu

    1. Eşek tek kişi tarafından düdüklenir. Bu maddenin ihlali halinde eşeği düdükleyen kişi adedince eşek teker teker düdükleyicileri düdükler

    2. işten çıkarılma halinde eşek düdüklendiği posta sayısı x5 Tl kadar kıdem tazminatı arar. Çalıştığı süre göz önünde bulundurulmaz

    3. Eşekler grev yapamaz. Eşeklere lokavt yapılabilir.

    4. Bir kişi aynı anda birden fazla eşek düdükleyebilir bu konuda sınır bulunmamaktadır.

    5. Eşek düdükleyen kişi düdükleme esnasında ölürse yakınları eşekten hak talep edemez.

    6. Düdükleme esnasında eşek ölürse düdükleyen kişiye ölen eşeğin toynağı sokulur

    7. Eşeğe saatte 3 postadan fazla atılamaz maddenin ihlali halinde yüksek hakem kuruluna başvurulur. Bir sonuç alınmazsa eşek yüksek hakem kurulunu düdükler

    8. Eşek düdüklenmesi esnasında düdükleyen kişi düdükleme işlemini gerçekleştiremezse eşeğin düdükleyemeyeni düdükleme hakkı saklıdır.

    9. Alkollü ve/ve ya uyuşturuculu halde eşek düdüklemek serbesttir. Fakat eşeğin alkolü ve/ ve ya uyuşturuculu olması yasaktır. Bu maddenin ihlali halinde eşek kendi kendini düdükler.

    10. Düdükleme esnasında kondom kullanmak zorunludur. Eğer kullanılmaz ve eşekte ilişkiden dolayı hastalıklar görülür ise düdükleyen kişi tırtırlı kondom takmış eşekler tarafından düdüklenir.

    11. Eşeğe cumshot ve facial yapılabilir. Fakat madde 1 hükümlerine dayanılarak eşekle grup sex yapılamayacağından otomatikman bukake yapılması gibi bir şey söz konusu değildir.

    12. Eşek düdükleme işi karşılığı verilmesi gereken ücretin zamanında ödenmemesi durumunda temerrüte düşülür. Temerrüte düşülen gün sayısı kadar o iş yerinde çalışan bütün eşekler düdükleme işlemini gerçekleştiren borçluyu düdükler.

    13. Düdükleyicinin halkların kardeşliği ilkesine bağlılığı şarttır. Maddenin ihlali durumunda halklar ve eşekler düdükleyiciyi düdükler.

    başlığı uplayın giberim zütünüzü emek verdm o kadar binler
    ···
   tümünü göster