/i/Devlet

  1. 26.
    +1 -2
    @1 3 yıl sonra ilk mesajımı böyle girmek istemezdim ancak, papa'nın ülkesi var. Dizilerde gördüğümüz gibi değil işler, adamlar dinini güzel güzel yaşıyor.iş müslümanlığa gelince bağnaz yobaz diyorlar. Hatta incil ile kuran'ı kerim'i değiştirdikleri bir video vardı. adamlar kuran diye incilden okuyor, hristiyanlar çok korkunç buna nasıl inanıyorlar diyorlar. halbuki ayetler incilden...

    abd ve avrupa ülkeleri kendi çıkarları(petrol) adına orta doğuyu karıştırıyorlar.Şimdi abd'nin adayı çıkmış; müslümanları ülkeden atacağını söylüyor. Ulan zaten bizi rahat bıraksanız(sömürmeseniz!!) ne size ne ülkenize ihtiyacımız olur!!

    arkadaşlar bu yüzden elbetteki müslüman bir ülkede; dinimize yapılan harcamaları sanki ülkede domuz eti satılıyor gibi lanse etmeyin lütfen. Burası Türkiye elbetteki dinimize yatırım yapılacak
    ···
    1. 1.
      +2
      sana dine yatırım yapma diyen yok ayı, 5 milyar lira ne lan ?!
      yarısını eğitime ve teknolojiye aktarsan uçarız be.
      ···
      1. 1.
        0
        Valla kardeşim insanları anlamak çok güç; her ilde bir Üniversite'nin olduğu bir devirdeyiz. Daha sen ne eğitime para ayrılmasından bahsediyorsun!! Ayrıca o 5 milyar'ın kalemlerini biliyor musun? sırf bizim üniversitede sağlık projelerine ayrılan meblağ 5 milyon ama senin işin; anca muhalefet, anca cahil kafa, anca bende birşeyler söyleyeceğim mantığı başka birşey değil!!!

        Bana hakaret etmişsin senin gibi yargısız infaz yapan cahil bir muhalif den de bunu beklerdim!!
        ···
      2. 2.
        0
        allahım her ilde üniversite olunca ülke uzaya gidiyor değil mi ?

        cahil olmak böyle bir şey işte. hani öğretim görevlisi ? hani o üniversitelerden çıkan parlak nesil nerede göremiyorum ? her ile üniversite diye yırtındı herkes ama kafa aynı çomar kafa. ulan kurdu da ne oldu ? o ilde yaşayan çomarlar ooo üniversite geldi dediler öğretim görevlisi yok. senin üniversitende 5 milyon meblağ ile ne yaptınız kansere çare mi buldunuz ? madem o kadar para yatırılıyor hani elle tutulur neyiniz var ? olum ben sizin kadar boş beleş insan tanımadım ciddi ciddi lan ! yazık anasını satayım. adam 5 milyar lira alıyor, baba kızını gibebilir diyor senin gibi gerizekalılar da alkış tutuyor. he 5 milyon he, he her ilde üniversite, aç bak bakalım he ilde üniversite var da durumları ney ondan sonra gel burda 'yırgısız infiz vir' diye ağla sığır.
        ···
   tümünü göster