/i/Devlet

  1. 1.
    +84 -5
    Devletimizin yüzüne sürülmeye çalışan "çocuk katili" lekesinin nasıl kirli bir oyun olduğunu görmenizi istedim. Bu videodaki çocukların yaşları 8- 16 yaş arası. Elinde silah tutan çocuk taş çatlasın 16 yaşında. Polise, askere sıksın diye terör örgütü ellerine silah, uzun namlulu silah veriyor. Asker, polis kendi canlarını ve Türkiye Cumhuriyetinin toprak bütünlüğünü korumakla yükümlüdür. Eğer güvenlik güçlerine ateş açılırsa misliyle karşılığını vermek zorundadır. Şimdi bana cevap verin, bu çocukları katleden asker mi yoksa ellerine silah verip kalkan olarak kullanan pkk lı köpekler mi?

    Benim askerim, polisim asla silahsız bir insana ateş etmez biliriz çünkü bu TÜRK ırkının kanında, töresinde yazmaz. Biz insaflı insanlarız. Sosyal medyada ve basında görüyoruz neymiş Türkiye Cumhuriyeti devleti çocukları öldürüyomuş sivilleri öldürüyomuş. Hasgibtir ordan. Bu Vatanın ekmeğini yiyeceksiniz sonrada bu vatana ihanet edeceksiniz? Kusura bakmayın demiycem kusura bakın öyle işi giberler giberler !! Sizin sivil insandan kastınız bu işte. O bize çocuk katili diyen bazı Türklerede yazıklar olsun diyorum yazıklar olsun sizi besleyip büyüten Devletin ekmeği tek tek burnunuzdan gelsin daha ne deyim size dıbına koyim.

    http://www.imgim.com/qpjmzq.jpg

    Kimse Türkiye Cumhuriyeti'nin yüzüne çocuk katili lekesini süremeyecek !!!

    Sosyal medyada yaptıkları algı operasyonu ise çatışmada öle çocuk militanın elinden silahını bombasını alıyorlar resmini çekiyorlar paylaşıyorlar sonra devlet çocuk katili. Bu iftiralara ne olur kulak asmayın.
    ···
   tümünü göster