/i/Tespit

  1. 1.
    +21 -2
    lan bu insanların hiç mi işi gücü yok diye sorduğunuzu duyar gibiyim? mesai saati olsun olmasın cafeler zibil gibi insan kaynıyor değil mi.

    bunların çoğu öğrencidir, bunlar için ortam demek bir cafeye girip saatlerce boş yapmaktır. sorsan ateisttir, kültürlüdür her şeyi en iyi o bilir. fakat hayatının büyük kısmını baba parası yiyip karı kızla yiyişerek ve kankalarıyla dedikodu yaparak geçirir. insanlığa katkısı sayıyla "0" dır.

    evde anası mandalina soyup getirse dudağını büzen kekolar, kezbanlar bu ortama girince en pahalı ve en havalı tatlıları sipariş etmek için birbirleriyle yarışırlar. tatlıların ismi de hep yabancıdır. bir çaya 5 lira, bir kahveye 10 lira vermeden rahat edemez, evde anasının yaptığı yemeği beğenmez buralarda bir yemeğe 20 lira domalmayı vazife bilirler.

    geriye kalanlar ise kira gelirleriyle geçinen ya da tükkanı olan 30 yaş üstü tiplerdir. adamın dükkanı var, kiraya veriyor sonra cafelerde sabah akşam karıyla kızla taşak kebabı yapıyor. böyle bir dünya var anlayacağınız.

    bu insanlara sorsan hepsi kültürlüdür, şehirlidir. iyi giyinirler. iyi yaşarlar. fakat yukarıda da dediğim gibi aslında şehrin hiçbir şey üretmeyen asalaklarıdır bunlar. özenmeyiniz.
    ···
   tümünü göster