/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +5
    Beyler aksiyon severlrr reserv alsin

    Ertesi gun cumartesi isbasi yapacaktim ve dogru isyerine gittik babamla beraber. Babam patronla konusurken patron sonra bana bakti ve " seni arkaya alalim " onde cok eleman var sen arkaya yardimci ol" bende peki dedim ve mutfak bolumune gectim.

    Arkada 4 kisi calisiyorlardi. Herkese kendimi tanittim ve patronun hanimi da mutfakta yardim ediyordu.

    Genellikle isler yogun oldugu vakit yardima gelirdi . Kendisi kisa boylu ve 45 yaslarinda basortulu bir hanimefendiydi cok konusurdu. Calisirken basortusunu usten baglardi ama herzaman depoda en temiz yerde namazini kilardi.

    Vucut hatlari yasina gore cok cekiciydi. Markali giyinmeyi cok severdi ve kocasinin iscilere bagirmasindan cok sinirlenirdi ve aglardi.

    Depoya bazen yeni stoklar gelirdi ve ben yengeye yardimci olurdum. Bazen raflardan birsey alamadigi zaman beni cagirdi ve benim almami isterdi.

    Bazen boyum yetmiyordu ama yinede alabiliyordum. Birgun yine beni yanina cagirmisti birsey tasitmak icin bende yanina gittim. Alt raflardan canak comlek cikariyordu ama altina pantolun giymisti ve catali gozukuyordu. Icine sanki hicbirsey giymemisti yada ben oyle fark ettim. Hic blzuntuya vermeden ayaga kalkti ve pantolunu yukari cekti ve bana " ee geldin mi, sunlari al ve yika sonra iyice durula" diyerek bana uzatti.
    Bende tamam diyerek canaklarin hepsine almaya calistim. Sonradan birtanesi yere dustu ama kirilmamisti cok sukur.

    Ben onumu zor goruyordum ve tam egilirken bana : " ben alirim sen dur" dedi

    o dusen comlegi uste koymaya calisirken gogus ucu ellerime degiyordu. Birkac kere boyle sanki boyle boyu yetismiyormus gibi ayagini kaldirip gogus uclarini ellerimi surtu. Sertlestigini fark ettim ve benim gozlerimin icine bakiyordu.

    Ben korkuyordum hic boyle bir sey basima gelmemisti.
    ···
   tümünü göster