/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +5
    Ve yenge benim mutfak bolumune gecip ona yardimci olmami istedi.

    Comleklerin firinda isidan kirilmamasi icin yaglanmasi gerekiyordu. Elime bir firca verdi ve comlekleri yaglamami istedi. mutfakta arka tarafta on tarafin goremeyecegi bir yer var.

    Genelde burda sogan domates dogranir ve hazirlik yapilir yarina. Masayi tarif etmem gerekirse baya uzun ve alt tarafini goremiyorsun. Full inox kapli ve bellime kadar gozukmez. Biri egilse orda sigara icmek icin on taraftan kimse farketmez.

    Ill defa canak comlek yagladigim icin nasil olacak bilmiyordum ama sonra yenge birkac tanesini yagladi. Sira bana geldiginde duvar boyar gibi fircami yag batirip fircaliyordum.

    Birkactane kendim yaptigimda yenge arka bolume dogru geldi benim comlekleri fircaladigim masaya

    Bana gulerek " hic mi essek gibmedin " dedi kinayeli bir sekilde (hic mi fircalamadin anlaminda) ve sol elini benim sag elimdeki fircaya koydu ve arkama gecti. Elleri yumusacik ama bir okadar da ince. Biraz iri yapiliydi parmaklari sadece ve kipkirmiziydi avuc ici. ben canak comleklerle ugrasirken oda koca koca yag bidonlarini yerlestiriyordu.

    On taraftan bizleri kimse gormedigi icin cok rahatti ve goguslerini arkamda hissediyordum. Yumusacik su balonu gibi ve sogultu.

    bana nasil fircalandigini gosterdikce kendini bana yasliyordu ve meme ucu iyice diklestigini hissetim. Sutyen giymemisti ama bir eliyle nasil fircalandigini gosterirken diger eli ile eli pontulmun dugmesini acmaya ugrasiyordu.

    Sonra elindeki fircayi yere dusurdu. Bilerek yaptigi belliydi ve sag tarafima gecti ve gulerek asag dogru egildi.

    Devami yarin... Eger yeterli suku gelirse ve reserv olursa devam edecegim
    ···
   tümünü göster