/i/Tespit

  1. 1.
    0
    bu aralar bir çok sorumsuzlukla karşı karşıya geldim dostlar, hemencecik anlatıyorum.
    internet faturam yüksek geldiği için ttneti aradım, neden yüksek geldiğini soracam, düşünün 91 tl gelmiş amk, internet lan bu, bu ülkede ekmek 1 tl.
    müşteri hizmetlerini aradım, anamın kızlı soyadının ikinci ve son harfini sordular, söyledim. ama sisteme yanlış kayıt ettikleri için güvenliği aşamıyormuşuz. bir faks numarası verdiler, bir dilekçe yazdım ve faks çektim.
    faksı çektikten sonra aklıma sözleşme geldi, gittim eve sözleşmeyi buldum. veeee ne oldu dersiniz, anamın kızlık soyadı sözleşmede doğru ama orada sisteme kayıt yapan gavat yanlış girdiği için faks ücreti 3 tl bana girdi. sonra hatayı düzeltmişler, beni aradılar falan.
    yeniden ttneti arayıp faturamın neden yüksek geldiğini sordum, taahhüt bitmiş o yüzden geçirmişler, hemide en yükseğinden. eee yapacak bir şey var mı? sizce var mı? yok tabii ödedim faturayı, ve bugün internetimi kapatmaya bir engel olmadığı için ttnet şubesini gittim, iki tane şubeye gittim. ilki elemanlarının dükkanda olmadığın bir saat sonra gelmemi söyledi ve işim halledilmedi. sonra bir başkasına gittim, onlarda 10 gündür şifreleri değiştiği için sisteme giriş yapıp işlem yapamıyorlarmış, teşekkür edip çıktım bu dükkanda da.
    yani tüm bunları düşününce sorumsuzluktan, aymazlıktan (ne anlama geliyorsa artık) başka bir şey değil. saçmalık, sorumsuzluk vs. ve 91 tl'lik faturayı yüksek bulduğumu ikiye bölmelerini istemem rağmen ödeme kolaylığı yapmadılar, sağ olmasınlar umarım.

    bir miktar param vardı, bende garanti bankasının renklerini sevdiğim için orada hesap açtırmak istedim, girdim şubeye sa.as. para var deyince hemen elemanın teki ilgilendi benimle, normalde bilirsiniz, geleni zükecek gibi bakarlar.
    tek şartım hesabımdan hesap işletim ücretinin alınmamasıydı. tamam dediler inandım, yatırdık parayı.
    bir zaman sonra sgk maaşımı da garantiye aktardım, oradan alam daha iyi olur dedim. bu sefer oradaki hanfendiler ikinci bir hesap açtılar, bakın şimdi bundan sonrası taka sarıyor. para yatırdığım hesabımdan hesap işletim ücreti aldılar, sonra bunun olmaması gerektiğini söyledim. bu sefer hesabı kapatıp maaş hesabını açık tuttular, bu işlem bundan bir kaç ay öncesinden oluyor, yani geçen sene yani 2015 yılında. orada hanfendi parayı geri iade edebileceğini söyledi hala bekliyorum. kendilerini arayıp ulaşamıyorum. yirmiden fazla aradım, şubenin kendisini aradım ama bir türlü aramıyor. en kötü yanı da aradığımda kendisine ulaşamadığımda "aradığınız kendisine iletilecektir" diyor. ama kendisi aramıyor.

    teşekkürler, ttnet ve garanti bankası.
    sizleri sevmiyorum.
    ···
   tümünü göster