/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +25 -5
    1 - Şehit sayıları :
    dsp-mhp-anap koalisyonu:
    başbakan; bülent ecevit
    şehit sayısı: 269

    akepe dönemi:
    başbakanlar: aleksis shawn, dexer shawn
    şehit sayısı: 2100 - her gün artıyor...

    Devletin tüm kurumlarını özelleştirip, ülkenin ekonomisini inşaata bağlayan bir hukümet görmedi bu millet... Telekom bile araplara satıldı lan düşün.

    Suudi arabistan ülkesine mülteci almazken TR alıyor... NEDEN ?

    Çünkü suudilerde para poh, aralarında anlaştı onlar finanse ediyo biz de bunları çekiyoruz... niye biz çekiyoruz çünkü onların ülkesi mülteciler tarafından gibilmesin diye.
    ADAMLAR AKILLI OLUM.
    Daha ne yazıyım ben sana anlamadım ki aslında şu yazdıklarım bile çok...
    ···
    1. 1.
      +3 -23
      1- 1990lar diye bir efsane vardır. koalisyon zamanında şehit sayısı günlük 269 idi. lakin sen anası gibik bir huur oğlu olduğun için 1990larda ölen 30 bin insanın lafını bile yapmazsın. ben biliyorum çünkü ölenlerden biriside benim dayımdı.
      2- ülkenin ekonomisi inşaata bağlansaydı şuan o yavşak babalarını devletten maaş bile alamazdı. 80 milyon inşaat ile mi karın doyuruyor aklına soktuğumun moronu!
      3- fransanın %45 i araplara özelleştirilmiştir. hatta futbol kulüpleri bile. ingilterenin ise %65 i almanlara ispanyanın %80 i ingilizlere özelleşmişştir. lakin almanyanın %30 u türlere özelleşmiştir. ne yani bütün almanya ülkeyi bize mi sattı mal! özelleştirme ile kalkınma dünyanın uyguladığı bir sistemken sadece sizin gibi ortadoğulu cahiller anasının dıbına yırtıyor. ne olacaktı bütün kurumları oç chplilere verecktikte onlar memleketi mi soyacaktı 1999da olduğu gibi!
      ···
    2. 2.
      +13
      Futbol kulüpleri devletin mi ? değil .. ONU GEÇECEKSiN.
      Ormanlar kesilip, her yer beton yığını görmüyor musun ?.. ONU DA GEÇECEKSiN.
      1.için pek bir şey diyemem.
      ···
    3. 3.
      +10
      @ soloman yarraam evet inşaat ile dönüyor. inşaatta çalışman gerekmiyor bunun için, ihracatını inşaat ile yaptıgın için inşaat ile paranın değeri bir seviyede kalıyor. o bile yetmiyor dolar 3ü geçti.

      ülkende neyi özelleştirirsen özelleştir, devlette tutman gereken 2-3 şey var. iletişim bunlardan biri, ona buna herkesi dinleme yetkisi veremezsin. elin addıbına diyon senden telefon hattı aldım panpa diyon, otu taku anlatıyon o hattan. sonra da çıkarsın aramızda casus var paralel var ot var tak var diye aglarsın. şu iki şeyi anlamak o kadar zor olmasa gerek.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster