/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +83 -12
    Solcuların hdp'yi desteklemesi komünizm kisvesi altında birleşmeleri zoruma gidiyor. Hdpliler solcu değil vatan hainidir.
    ···
    1. 1.
      +1 -10
      Solculuk ne demek bilader ? Komunizmi savunmuyor mu solculuk
      ···
      1. 1.
        0
        Savunanı da var savunmayanıda
        ···
      2. 2.
        +53 -11
        Atatürk'ün bir sözü var
        "Komünizm Türk milletinin en büyük düşmanıdır" diye

        Edit: huur evladi koministler eksilemiş Atatürk ananızı gibsin sizin
        ···
      3. 3.
        +10
        chp'de atatürkçü olduğunu düşünmüyorum.
        ···
      4. 4.
        +7 -1
        "Solculuk ne demek bilader ? Komunizmi savunmuyor mu solculuk" işte ülkenın sıkıntısı daha sağ sol görüş nedir bilmiyor sol düşünceler merkez sol-sosyal demokrasi-kominizim-anarşizm sağ görüş merkez sağ-liberalizim-muhafazakarlık-faşizm her solcu komunist her sağcı faşist değildir bunlar aşırı sol veya aşırı sağ olarak adlandırılır bunlar demokraside var olan görüşler atatürk sosyal demokrat partiyi kurdu cunku savaştan sonra ülkenın kalkınması için önce sosyal demokrart partye ihtiyaç var eğer komunıst olsa zaten o günkü uluönder kurtarıcı vasıfıyla komunist bir devlet olarak türkiyeyi inşa ederdi veya faşist tek adam yönetimini farketmez ancak atatürk chp yi kurmasına rağmen komunizme karşıdır yanı her solcu komunist her sağcı faşist değildir bunu ayırt etmen lazım zaten türkiyenın sıkıntısı insanların demokrasiyi sosyal demokrasi veya liberal haricinde merkezden uzaklaşması böylece çatışmaların cıkmasına yol açıyor daha detaylı anlatabilirim uzun olunca pek giblenmez özelden mesaj atabilirsin sormak istediğin bir şey varsa
        ···
      5. diğerleri 2
    2. 2.
      +2
      Haklısın abi. Devrimci demek pkk demek değil. Komunist veya Sosyalist değil onlar. Sadece vatan haini. Bizim adımızı kirletiyorlar. Bunları haklı bulanlarıda anlamıyorum. Beyniniz ne ara bu kadar küçüldü?
      ···
    3. 3.
      +2
      iyi de CHPliler de tam solcu değilki, has komünistler daha marjinal partilerde. Bu gibikler Kemalistlik adı altında her türlü huur çocukluğunu yapıyor.
      ···
    4. 4.
      0
      Oğlum yazmayın lan antemini gibtiniz yeter artık. Herkes neyin ne olduğunu biliyor buradan tartışma kimseye çıkar sağlamaz.
      ···
    5. 5.
      0
      amk suriyeli bombalıyor, suçlu gene CHP. suriyelilere kebap burs, suçlu CHP. soma'da madenci ölüyor suçlu CHP. Apo'ya, PKK'ya taviz, adamlar yola bomba döşüyor, suçlu CHP. Megri Megri'yi de CHP söylettirdi, Habur'da PKKlıları AKP karşılamadı sanki. Hay sizin hafızanıza sokayım.
      ···
    6. 6.
      0
      pkk değil ışid yaptı kardeşim onu bi duzeltelim. sonuç olarak hepsi huur çocuğudur
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster