/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 76.
    0
    ilk cümleden belli salaklığın seviyesi.
    lan millete hava atmak için ne demek dıbına kodumun salağı orada insanları ölmesinler savaşın ortasında kalmasınlar diye ülkeye aldık.
    senin gibi yavşaklar işte lafta hümanizm kasarlar ama icraata gelince kendi bi gib yapmadığı gibi yapana da laf ederler.
    aklınızı gibeyim.
    ···
    1. 1.
      +1
      1. hümanizm falan yok ortada, adamları uluslararası anlaşmalara göre almak zorundasın.

      2. ülkeye yığınla adam alırken bir kaydını tutarsın. basit bi kimlik verirsin. dersin ha adamın adı bu işi bu şu anda şurada şunu yapıyor. şu mülteci olayını en taktan nasıl şekilde halledersin diye sorsalar aha bu şekilde diyebilirim çok rahat, aklıma başka sıçış gelmiyor.

      3. bu adamlar ışid denen terör yüzünden kaçıyolar. e bizim ülke de yıllarca terörden çekmiş, çekiyor da. bir aşinalığın var. bi kısmı ışidçi yığınla adamı aldın içeri, bir sonra patlayan yer neresi olacak? ya da patlamayacak artık diyebilir misin? sultanahmet bombacısı suriyelidir diye aklına gelmeyen var mıydı?

      4. bu aldığın suriyelileri ab ye anlaşma dayatmak için kullandın mı? vize ve para isterik, suriyeliler var bak denildi mi? bitti mi hümanizm, oldu mu sana fırsatçılık? tehdit ettin mi komşularını sınırları kontrol etmem bak diye?
      ···
    2. 2.
      0
      haklısın.
      ···
   tümünü göster