/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +32 -1
    OKUYUNDA ÖĞRENiN DAHA HAYATINDA BigibLETLE BiLE HIZ YAPMAMIŞ CAHiLLER. SORULARINIZIDA SORUN CEVAPLIYAYIM.

    Knacktah kardeşim ve bu başlığı okuyacak olan diğer panpalarım, normal insanların yani bu işlerin içinde olmayanların kenana böyle yüzeysel yaklaşması, yargılaması,kötülemesi çok normal.Şimdi motogp en üst seviye ise kenan ptt 1.lig de yarışıyor diyorsunuz ya yani öyle sanıyorsunuz. Kenanın motogp yarışması için ne gibi şeylere ihtiyaçları var peki biliyor musunuz? Yıllık 40 milyon euro, en az iki motogiblet(tanesi 5 milyon euro) ve bir yarış takımı. Sizce bunları kim nasıl sağlayabilir. Kolay mı sanıyorsun. Kenan zaten süpersportta yarışıyor onun üstü yok onun altı süperstock. Süperbike var onda da 1000cc ler yarışıyor.Sen zaten klasman mobileti yazarak bilgini bizlere göstermiş oldun.Bak farkındaysan sen yarış sen yap aynısını demiyorum çünkü o motogibleti çalıştıramazsın dahi okadar cahilsin. Yargılamak kolay kardeşlerim ama onun hakkında herşeyi bilmek bile daha zor.

    Abartılıyor gibi gelebilir normal insanlara çünkü zorluğunu kimse bilmiyor.Siz sanıyorsunuz ki oturuyon üstüne gazı açıyon motor gidiyor. işte bilginiz bu kadar Sen o motorun arkasına bir bin bakalım inince ayaklarının üstünde durabilcekmisin.

    Abartılıyor olabilir çünkü adamdan bir tane var başka kimi örnek göstericen amk çoçuğu o adam neredeyse o kadar yabancının arasından çıkıp türk bayrağını dalgalandırmıyor mu?
    Tutucu olduğu için kürsüde şampanya bile patlatmıyor. Adam sanayide simit çay yapıyor annesiyle fasulye ayıklıyor hala abartılmış, egolu diyorsunuz.Sen yap ozaman dıbına akropoviç soktumun çocuğu bin bakalım 15 beygir motora düz gidebilecen mi?Daha bigibleti yok mobilet yazmış bide ulen sen glardoni mobilete binsen ölüyom diye bağırırsın. Senin ne haddine lan anasını yarış motorunda gibtimin çocuğuuuuuuuuuuu Kenanı yargılamak.

    BAK knacktah BURAYA YAZIYORUM. Ulan gerizekalı 1.kategoride yarıştı ama hep orta sıralarda bitirdi.Ya kardeşim bak liseli değilsin biliyorum ama bir tak bilmiyosun barii yazma ya.Tüm motogibletlerin aynı olduğunumu sanıyorsun arkadaşım. Yarışı kazandıran takımdır sonra pilot gelir.

    Edit: Pilotun birinci olması aldığı riske bağlıdır ama kenanın böyle bir şansı yok çünkü düşerse başka binecek motoru yok.3 kere yarışamazsan şampiyonluk diye birşey neredeyse matematiksel olarak kalmıyor.

    Edit2: Youtube'a kenan sofuoğlu son viraj yazın görün ptt 1.ligdeki mücadeleyi
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +2
      Helal panpa adamsın
      ···
    2. 2.
      0
      Eyvallah panpa mesele eleştirmek değil eleştirdiği kişinin hakkında sadece wikipedi de yazanları biliyor o canımı sıkıyor.
      ···
    3. 3.
      +1
      Ulan kesinlikle amk. asla yabana atılmayacak kadar zor şeyler başardı bu adam. sponsor desteği olmadan mümkünatı yok. şu entryi giren gib kafalı hiç bişey bilmeden sallıyor adama. ben 300cclik motora binmeme rağmen indiğimde midem ağzımdan çıkıcaktı. işte kardeşim ağzı olan konuşuyor. çok güzel yazmışsın adamsın.
      ···
    4. 4.
      +1
      Eyvallah panpa ben kenanın yediğini içtiğini herşeyini takip edip biliyorum bilmesem zaten yazmam. Adama ırkçılık bile yaptılar sırf türk diye ama kenan gibip atınca anladılar. Adamın abisi öldü, kardeşi öldü, babası öldü bebeği öldü ama hep yarış hep yarıştı ulan daha ne yapsın.
      ···
      1. 1.
        0
        Türk bayrağı dalgalanmasın diye 1.likten haksız yere 5.liğe attıkları bile oldu. kafa attı diye iddaalar çıkmıştı panpa hatırlıyorsan. onda bile kendi insanımızdan kenanın gerçekten kafa attığını söylediler. hakaretler cabası. ama hepsine rağmen bu adam şampiyon oldu. türk bayrağı her zaman dalgalanıcak hiç şüphesiz. allah bu adamın yar ve yardımcısı olsun güç kuvvet versin. şu adama laf edenler kenanın kullandıgı motorların ağırlıklarına bi baksın, motor düşse kaldırabilecekler mi onları bi düşünsünler. inşallah nice şampiyonluklar güzellikler görür/gösterir
        ···
      2. 2.
        0
        Ya neler yaptılar neler hatırlamam mı adamın lastiği yok değiştirecek motoru zorluyamıyor virajlarda sırf antremanda da biraz kullanabilmek için moto2 deyken sıralama turlarındaki lastiği ertesi gün yarışda da kullanıyordu.

        Kenanın yaptığı freni normal birisi yapsın eğer kusmazsa ben motoru bırakırım.
        Amin inşallah allah tekerine taş deydirmesin Toprakta bu sene bi 1000likleri gibip atsın ozaman anlıcak herkes.
        ···
      3. 3.
        +2
        Kesinlikle kardeşim. inşallah bee
        ···
      4. diğerleri 1
    5. diğerleri 2
   tümünü göster