/i/Tespit

  1. 151.
    +2
    Ankaraliyim ama ankaranin amina koyayim.
    Bahsi gecen grup ankarali degildir, soyleyim nereli olduklarini, corum, yozgat, cankiri, kirikkale agirlikli anadoludan gocenlerdir. Gavat izmirlilerin en buyuk dusmani olan comar ic anadolu tayfasidir. ic anadolunun tamami olmasa bile buyuk kismi boyledir amk kimse itiraz etmesin.
    Ankara sevilmez, bi gibe yaramaz gri sehir, havasi yaz kis les olur. Azicik dahi nem olmadigi icin buruk tikali, muzmin faranjitsinizdir. Sehir gridir, insanlar suratsiz, hepsi takim elbiseli, resmi ve sıkıcı..
    Hepsini kesinlikle icimden gelerek soyluyorum ama soyle bisey var, dunyanin en guzel yerine bile gitmis olsam ( benim icin guney asya) bu amk sehrini ozluyorum. Sanirim bu da memleket hasreti dedikleri sey olsa gerek, ya da cocukluk anilari, gecmise ozlem.
    Ozet : ankaranin amk
    ···
    1. 1.
      +1
      Dogru diyosun panpa, ankaranin her yerinde bi ben var, her kosesinde bi ani bi yasanmislik. Cocukluk zaten bambaskaydi amk, belki de en buyuk etkilesim ondandir, cunku biz sokaklarda buyuduk, karnimiz acikinca ekmek arasi yapip tekrar topa kostuk. gibeyim dertlendim amk
      ···
   tümünü göster