/i/Tespit

  1. 1.
    +2 -3
    Ama darwin var, karikateist var, kemikte bulduk biz (!)
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      beyinsiz kardeşim benim. senin gibiler bilimi istemüyürük diyor ama bilimle uğraşanların gayri safi milli hasılası bizim milletin 7 katı ? bizim dalga geçtiğimiz adam bizden 7 kat konforlu hayat yaşıyor he? Senin dalga geçtiğin adam belgelerle herşeyi kanıtlarken sen ama kuran-da yazüyür. diyorsun ?
      ···
      1. 1.
        0
        Öncelikle, bilimle ugrasanlarin gmh sının yüksek olmasının sebebi sömürgeci devletler olmaları, bilim ulkesi oldukları için değil. Amerika yillarrca ırağın petrolünü silahla somurdu. bilimle değil.
        Afrika neden aç biliyor musun?o 7 kat konforlu yasayan avrupanın sömürgesi olduğu icin.
        Onların bilimle kanıtlıyot dediğin evrim teorisi de varoluş/mükkemmel düzen teoriletini çürütmek için yapılan yanlı araştırmalar.
        Biz müslümanlar da kuranda yaziyor demeyiz. Aksine kuranda "ogrenin, araştırın" diye emreder.Aç googleyi islam alimlerine bak bilime olan katkılarına.
        ···
      2. 2.
        0
        senin açıp bakmadığın belli islam alimlerinin bilime katkısı geçmişte kaldı islam ülkelerinin birçoğu petrol sayesinde kazandıkları para sayesinde zütlerini devirip ekmek elden su gölden yaşıyorlar. senin sömürgeci dediğin devletlerin ürettiği Samsung markasının geliri sadece Türkiye'den fazla. Japonya, Almanya Kore gibi ülkelerin geçmişlerini oku 0'dan başlayıp nasıl buralara geldiler. Sömürge yaptılar diyerek karalamak yerine onların bilim sayesinde insanları kısıtlamayan anlayışları sayesinde nasıl ilerlediklerini gör. istatigibleri aç oku son 100 yılda islam ülkeleri kaç bilimsel tez yazmış, kaç makale yayınlamış, kaç tane professörü var, kaç tane icat oluşturmuş...
        ···
    2. 2.
      -1
      Dunya da evrimleserek tipki insalar gibi mukemmele ulasmistir.
      La bi belgesel izliyorum, samuel sunuyo, worm holl. 2. Bolumde mi ne iste evrim muhabbeti geciyo. Kutup ayilarindan bahsediyo falan iste, onlardan once boz ayilar varmis, bi tesaduf olmus ve dogan yavrulardan biri beyaz dogmus. Vay amk beni bi gulme aldi, giberim sizin cekeceginiz belgeseli dedim kapattim. Sonra bu adam bilimden bahsediyo, bi tesaduf oldu beyaz dogdu aaaa bak su ise yaa.
      Bi de inanmaktan falan bahsediyor, bilim adamlarindan bahsediyir, sunu bulduk bunu bulduk , henuz bunu bulamadik ama inaniyoruz. Lan yarramin kafasi sen bilim adamisin neye gore inaniyon elinde bi veri yoksa. Biz inaninca bagnaz ama o yarrrak kafalari icgudulerine guvenip inanabilirler, ikiyuzlu huur bebeleri
      ···
      1. 1.
        0
        Albinizmden haberin yok belkesele tak atıyorsun amk beyaz tavşanlarda tesadüf eseri oluşmuş albino canlılardır bundan 2 yy önce beyaz tavşan diye bişey yoktu
        ···
      2. 2.
        0
        albino olmakla kutup ayısının ne alakası var panpa ?
        ···
   tümünü göster