/i/Tespit

  1. 26.
    -4
    Muş mış mışta mışmışmış.
    Diyelim biz görmediğimiz Allaha tapıyoruz sen nereden biliyorsun şu 9'milyar yılda samanyolunun oluştuğunu daha teleskopla ay'ı incelemeden gezegenler evrenler hakkında kulaktan dolma bilgiler fırlatıyorsun.
    Patlamaya gelince evet büyük bir patlamayla oluştu bu alemler Ol emriyle oldu hemde etki olmadan tepki olmaz bir atom dahi kendi kendine oluşmaz.
    insanlar duygu sahibi canlılardır duygularıda göremezsin ama hissedersin validen öldüğünce üzülürsün nefsinin hoşuna gidicek birşey olunca sevinirsin Allahın isimlerinin yansımasıyla yaşıyor bütün kainat El Hayy sıfatıyla bize yaşam veriyor El Mümit sıfatıyla öldürecek olanda odur.
    El Evvel başlangıcı yoktur o'nun El bakidir sonsuzdur El Ahirdir.
    Zamandan mekandan münezzehtir O tekdir tekbir olan Allah azze ve celle.
    ···
    1. 1.
      +1
      Kardeşim burda sana bunları anlatsak da anlamazsın boşver sen
      ···
    2. 2.
      0
      Anlamaz tabiki. Adam diyor neredn biliyorsun evrenin yasini. Bunu nereden bildigimiz arastirmaktan aciz adama laf anlatmaya calisiyoruz bosversin gitsin namazini kilsin beynini yormasin yoksa allah a karsi cikar
      ···
    3. 3.
      0
      Araştırdığın kaynağın kesinliği ne ?
      Bunu şu bilim adamı buldu bunu bu bilim adamı yapmış tamam artık yeterlimi ?
      Kayıtsız şartsız kabulmu edicem herşeyi eskiden amerikan gazetesinde 1900'lü yıllarda bilim adamları tarafından araştırılan deneye göre sigara sağlığa yararlı diye manşetler varken şimdi paketlerin üzerinde içmeyin şu zıkkımı ölürsünüz yazıyo aynı şekilde ıspanaktaki demir oranı çok aşırı yüksek diye bahseden bilim adamları şimdi ıspanağın o'kadarda demir bulundurmadığını söylüyo herneyse size öyle şeyler yaparımki aklınızı alarak dine çekerim ama gerek yok uğraşamam siz kendi yolunuzda ilerleyin bende kendi yolumda ilerliyorum.
      ···
    4. 4.
      -1
      Bre aptal kardesim sende 1400 senelik bir kitaba bir adamin sozlerine Allah in sozleri diyorsun o zaman video bile yoktu bunu kanitlayacak ama 2016 daki bilimsel olarak kanitlanmis verilere yalan diyorsun
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster