/i/Tespit

https://gaiadergi.com/azi...;utm_source=socialnetwork
  1. 1.
    +1 -1
    Not: Bu yazı kimseyi bir şeylere teşvik etmek için değil sadece kişisel fikrimi paylaşmak ve fikir alışverişi yapmak için yazılmıştır herhangi bir teşvik, sorumluluğum dahilinde değildir.

    Geçen bir videoya denk geldim terör örgütünün geçim kaynağı bu madde gençler bunu kullanmasın vb şeyler söylüyordu devlet büyüklerimiz

    Öncelikle devlet denetiminde ve belirli bir yaş sınırında legal olması ne böyle örgütlere para kazandırır, nede ülkenin gelişmesi için yapılan çabaları bu tür maddeleri ortadan kaldırmak için heba edersin, çıkarın artık şu at gözlüklerini. Alkolün yasal olupta bunun olmaması çok saçma bir eylem keza alkolün esrara nazaran çok daha tehlikeli olduğunu her aklı başında insan bilir. Bunu inkar etmekte birçok araştırmacı bilim addıbının aklı başında olmamasını iddaa etmek demektir. Ayrıca alkolün, esrarın kansere iyi gelmesi gibi bi sonuçları olmaması da cabası. Yada siz alkolden alınan vergiden dolayı mı at gözlüğüyle dolaşmaya devam ediyosunuz? Orası muamma gibi görünsede herkes neyin ne olduğu biliyor. (Bu arada alkolün yasaklanmasını istediğim yok sadece bir kıyaslama.)

    Bu sadece küçük bir örnek. ayrıca bunu kullananlar gidip özellikle aa hadi terör örgütüne gidip bi ... alayım demiyor. Her ilde ilçede belli bölgelerde bu işi yapan adamlar mevcut. Zaten sistem bu şekilde yürüyor.

    Esrarın kansere iyi geldiğini anekdot olarak geçmiştim yukarda o da şöyle mümkün oluyor;

    Öncelikle kanser aslında her bünyede bulunan bir genetik bozukluktur. Şöyle düşünün siz bir bilgisayarsınız ve sistemde bir açık var buna mecazen virüs diyebilirsiniz. E o zaman biz nasıl ölmüyoz amıhagoyum demeden önce şunu da belirteyim, zaten aynı zamanda vücudunuzda, beyindeki çok özel bir bölümden doğal yollarla salgılanan bir hormon bir antivirüs var; MELATONiN

    Nedir bu melatonin?

    Melatonin sizde doğuştan var olan bu genetik bozuklukları tabiri caizse tamir etmeye yarayan bir hormon. Bunun yanısıra diğer işlevleride; uykuyu düzenleme, sakinlik, huşu hali vb. Bu hormon daha çok karanlık ortamlarda özellikle gece ve açlık durumunda salgılanır. Zaten dervişlerin genellikle az ışık giren bir ortamda durması ve oruç gibi şeyler bu hormonun sürekli salgılanması içindir (Oruç, kutsal kitabı olsun olmasın hemen hemen her dinde mevcut bir eylemdir). Zaten oruçta gündüz melatonin salgılamak içindir iftar edip orucu bozduktan sonra zaten akşam olma dolayısıyla bu sefer kendi salgılanmaya başlıycaktır. Yani sürekli bi devirdaim söz konusu.

    Bu örnekleri kafanıza biraz oturması açısından verdim konuyu nereye bağlıycam şuraya; esrar kullanımı bu hormonun salgılanmasını tetikler buda içinde bulunan thc maddesinden kaynaklanır. Bu yüzden kansere iyi geldiğini söyleyebiliyoruz ki yapılan araştırmalar, deneyler bunu kanıtlıyor. Ayrıca kemoterapi gibide hiçbir yan etkisi yoktur. Tabi bu işin fiziksel kısmı. Anksiyete bozukluğu, panik atak vb. gibi birçok pgibolojik rahatsızlığın tedavisinde de kullanılır. Yaşadığınız rahatlama hisside cabası. Peki o zaman neden illegal derseniz bu tamamen şirketlerin, ve bu şirketlerin gün yüzünde olmayan kartellerinin maddi çıkarı söz konusudur. Tabi bu büyük yerleşim yerleri için geçerli.

    Bu konu hakkında sabaha kadar konuşabilirim ama biz inci sözlük yazarlarının ne kadar üşengeç olduğunu bildiğim için daha fazla derine inmek gereksiz size bu anlattıklarım tamamiyle yüzeysel.

    Kısace esrar enazından devlet denetiminde belirli bir yaş sınırında olanlara legal olmalıdır.

    Beni soracak olursanız benimki sadece keyfi bir durum. Bu yazıyı neden yasal olsun olm mal mısın yeaa, amk keşi diye sürekli etrafımdaki cahiller tarafından yöneltilen sorular ve tepkiler üzerine yazdım.
    Umarım anlatmak istediklerimi anlayabilicek kişilere anlatmaya çalışmışımdır.

    Şuna da bir göz atın; https://gaiadergi.com/azi...;utm_source=socialnetwork

    Özet: özet filan yok bir liseli gibi bu işlere hevesli meraklı gibi değil adam gibi öğrenerek okuyun.
    ···
   tümünü göster