/i/Tarih

''Tarih bir meslektir, bir hobi, gevezelik, anekdot ya da asparagas değildir.'' (Pierre Goubert)
  1. 1.
    +99 -63
    1.Fransız ihtilali masonlar tarafindan başlatilmistir. Amac Osmanli gibi büyük imparatorluklari parçalamak. Kendi otoritelerine rakip otoriteleri önlemek.

    2.Komünizm masonlar tarafindan ortaya atildi. Lenin bile bir masondur. Komunizmin amaci kapitalizmin karsisinda gecici bir guc yaratmak.

    3.Insanoğlu aya gitmedi.

    4.Hitler, yahudi rockefeller ve rotchild aileleri tarafindan finanse edilmiştir. Zira savastan cikmis, başkenti kuşatilmiş bir ülke 25 sene icinde dünyayi ele gecirecek,2 süpergüç başta olmak üzere onlarca devletle ayni cephede savaşabilecek gücü elde edemez. Yardimin amaci, avrupadaki rahat yahudilerin rahatini bozup onlari Israile yerleşmeye zorlamak.

    5.Aids, domuz gribi Abd nin ordu labatuvarlarinda üretilmiş biyolojik bir silahtir. Yahudilerin dunyayi kontrol edebilmesi icin nufusu azaltma geregi duymasi, Aids virusunun Afrikada yayilmasini sağlamiştir. Insan bedenine girdigi anda bagigiblik sistemini yokedebilen bir virusun kimse doğal oldugunu ve basit bir maymundan yayildigini iddia edemez.

    6.Kanserin cozumu vardir.Ama gizli tutulmaktadir. Amaç yine dünya nufusunu azaltma projesidir. Zira 1990 yilinda kanseri yokettigini iddia ettigi bir ışın teknigi bulan bir grup bilim adami görmezden gelinmiştir.

    7.Endonezya, Japonya,Van ve Marmara depremleri Abd nin yerkabuguyla oynamasi sonucu kasten yapilmiştir. (bkz: HAARP)

    8.Atatürk ülke icindeki masonlara karşi savaş vermiş ve Türkiyedeki mason etkinliğini sonlandirmiştir.Ölümü siroz degil, yahudilerin kendisine bulaştirdigi ve yavaşça nufuz eden bir zehirdir.

    ---
    20 Şukuya devami gelir.
    ···
   tümünü göster