/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +170 -25
    Ben belki kendini farklı sanan bir asosyalimdir, belkide değilimdir buna siz karar verin, ben sadece bu hayat hakkındaki düşüncelerimi ve yaşamak istediğim hayatı yazmak istedim.

    Okulu lisede bıraktım çünkü benim yaşamak istediğim hayatta lise diplomasının bir faydası yoktu.

    Ben sadece özgür olmak istedim, ne paraya ne başkalarına muhtaç biri olmadan kendi başıma yaşayabilmek istedim. Belli kalıplara sıkışıp kalmak istemiyorum, bir erkek olarak düzgün bir okuldan mezun olmam, iş bulmam, evlenmem, para kazanmam gerektiğini söylediler peki bunları yapınca ne olacaktı, gerçekten bunlarla mutlu olabilecek miyim ki, hayır bence olamayacağım, böyle bir hayatla kim mutlu olabilir ki.

    Bana ısrarla söyledikleri şeyleri yapan tonla insan tanıyorum hangisi mutlu, hiçbiri. Eşek gibi çalışıyorlar, başkalarının kahrını çekiyorlar, bütün gün gururları ayaklar altında çalışıyorlar peki ne için, eve geldiği zaman yüzüne bakmayan çocukları için mi, yemek hazırlamaya tenezzül etmeyen kadın müsvettesi için mi. Tek bildiğim şey, benim böyle bir hayat istemediğim.

    Kimsenin düşüncelerini anlamaması gerçekten zor. Liseyi bıraktığım için akrabalarım bile bana çöp muamelesi yaptı, buralarda çalışmayan erkeğe insan muamelesi bile yapmıyorlar çok acı değil mi? Bu yüzden bu kalıba sıkışıp kalmayı reddediyorum, belki biraz klişe olacak ama başımı alıp insanlardan uzak bir yere yerleşmeyi düşünmedim değil.

    Yukardaki resim, belkide hiçbir zaman gerçekleşmeyecek olan benim küçük hayalim.
    ···
   tümünü göster