/i/Tespit

  1. 1.
    +1 -17
    Neyi hakediyor karı kız dövüp konserine gelen insanları dövmekle mi? O değil de harbiden taksim tarafında öyle gece görsem yazılıcam enayiye patates edicem.
    ···
    1. 1.
      +5 -1
      Ne olup bittiğini bilmeden tek taraflı eleştirmenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Konserine gelen adamları dövmeye çağırıyomuş gibi lansetmeyede çalışma. Ayrıca diğer ünlülerin ne tak yediğine bakmadan izlemeyi biliyorsunuz, senin yaptığın ön yargıdan başka bişey değil.
      ···
    2. 2.
      -3
      Kadın gibi naif bir varlığı dövmenin haklı bir yanı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.
      ···
      1. 1.
        +7 -2
        Gerçekten sinir bozucusun, kadınlar herşeyi yapabilir ama erkekler hiçbirşey yapamazmı diyorsun, sen o kadının ne yaptığını bilmeden Haykonun yaptığına kötü gözle bakamazsın.
        ···
      2. 2.
        +1 -6
        O kadının ne yaptığını ben iyi biliyorum, "Irkçı söylem" büyük ihtimalle sende ermeni olduğun için sanatçıyım diye gezen magandayı savunuyorsun. Kadın ırkçılık bile yapsa öküz gibi gidip kafa atılmaz, senin bu zihniyetin yüzünden son 1 yılda 300 e yakın öldürüldü ve anlaşılan da artmaya da devam edecektir. Neyse seninle daha fazla konuşmayacağım zira şehir magandasını savunan, sadece hayranlık duyduğu için kadınları yeren birine dert anlatmak istemiyorum hadi uğurlar olsun.

        Düdüt: sanatçı falan değildir; 20 yaş altı ergenlik dönemlerine hitap eden şarkıları vardır bu yüzdendir ki ergenuslar bu adama sanatçı derler, aslında şehir magandasıdır.

        Büdüt: niye çuguluyosunuz adi liseli binler, gibimde misiniz magandalar.
        ···
      3. 3.
        0
        Sen gibimdesin in artık
        ···
      4. 4.
        0
        Ananı gibtim naif bir şekilde üzülme.
        ···
      5. diğerleri 2
    3. 3.
      0
      300 e yakın öldürüldü derken? kim öldürüldü onu bi söylede ona göre cevabımıda vericem ben sana. Ayrıca ergenlere hitap eden şarkıları var demişsin, şarkılarını dinlemediğin burdan belli ön yargılarını bi kenara bırakıp dinlemeni tavsiye ederim. Ermenide değilim ne alakası var, snop dog dinliyorum diyede zenci olayım o zaman böyle bi saçmalıkmı olur, ırkçılığın lüzumu yok.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster