/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +141 -9
    Bi kıza ciddi ciddi aşık olmuştum çok güzeldi çok masumdu ders çalışamaz, derslerde falan bakmadan duramaz oldum dayanamadım bigün dedim ben bunla konuşacam . Ders bitti bu sınıftan çıktı takıldım peşine "iyi akşamlar biraz konuşabilir miyiz" dedim bu "olur ama geç oldu hava da karardı" dedi ben de "bişey olmaz ya ben bırakiyim gel seni yurda" dedim. bu arabam var zannetti gözleri açıldı "yhaaa gerçekten mi olur hadi gel" dedi. Yanyana yürüyoruz amk otoparkı geçtik araba mevzusu açmasın diye titriyorum resmen nasıl hızlı konuşuyorum neyse bu anladı tabi her adımda daha bi agresifleşti dinlemiyor, cevap vermiyor verse de geçiştirir gibi salak salak cevaplar.
    geldik yurdun önüne bu lafımın bitmesini beklemeden "hadi görüşürüz sonra"dedi gibtir oldu girdi içeri. iki dakka falan öylece kaldım, sonra döndüm gözlerim dolu dolu yürümeye başladım.
    o gün sabah olmadı amk unutana kadar ne çekmiştim sonunda okulda ne kadar arabası olan erkek varsa hepsiyle yanyana gördüm gözü yüksekte biriymiş meğer. o kızla ögrendim aga kimse göründüğü gibi değil bu hayattan o yarım saatte yediğim kazığı daha da yemem heralde.
    ···
   tümünü göster