/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 76.
    +5 -2
    ◎◎◎ got deliginden cikarip cikarip sokmaya basladim, her cikaridigimda acidigi icin irkiliyordu ama cok hosuma gitmisti. Bunu yaparken amini oksuyordum ve aminin kasilma hareketini izliyordum. Got deligine sokup son kez hizlica kokledim. Devam ederken icind bosaldim ve benim bosalmamla neden bilmiyorum ama o da amindan doldu dolu su akitti. gibimi cikarttim ve tekrar lavaboya gitti. Ben de o sirada telefona baktim ve neyse ki hic mesaj yoktu. Bunun rahatligili ile yataga geri yattim ve telefondan duygusal bir muzik actim(muzigin adini veremem cunku az biliniyor ve bu da bir tahmin olusturabilir). Eda da geldi ve yataga yatti tekrar, duygusal muzigin de etkisiyle ben sana agib oldum dedi.
    Ne cevap verecegimi bilemedim. Beyler bir kac saniyeligine kendinizi benim yerime koyun. VeEbu entry altina lutfen siz ne cevap verirdiniz belirtin.
    Ben hic cevap veremedim. O da sustu bunun ustune ilerletmeye calismadi konusmayi.
    Duvardaki antika saatime baktim ve saat 2 olmustu. Yorgun hissediyordum kendimi ama huzursuzdum da birbyandan. Bu sekild eda ile dakikalarca sustuk. Edanin bir kac cumlesi vardi ama ben bu cumlelerin dokulmesine neden olmak istemedim.

    Fakat yine bir soz soyledi ki bu gercekten en cok benim zihnimi bulandiran sey olmustu
    Bana dedi ki, "ben senin ikinci kadinin olmayi da goze aliyorum"
    Ne dedigini anlamamis gibi yapip yuzune baktim. Bana tekrar "senin ikinci sevgilin de olabilirim ve bundan X'in haberi de olmaz."
    Bu nasil bir teklifti? Film mi ceviriyoruz amk diyemedim.
    Ama ona oyle bir soz soyledim ki, bu bana baglanmasina neden oldu...
    ···
    1. 1.
      +41
      Senin 2 tane sevgilin varsa bizim de 2 elimiz var
      ···
      1. 1.
        0
        amk senin ahahahahhadhasdhaaf
        ···
   tümünü göster