1. 1.
    +77 -23
    http://imgim.com/1M6R7j.png

    Evet beyler artık Bayburt hakkında son noktayı bugün koymak zorundayım

    Öncelikle ben Bayburtluyum ve benim memleketim sırf küçük diye az insan var diye dalga geçiliyor aşşağılanıyor şu yaşıma kadar bayburtlu olduğum için ne kadar saçma sapan esprilere maruz kaldığımı anlatsam halime acırsınız beyler
    -Bayburtta ateş bulundumu diyenler
    -Bayburta islamiyet geldimi diyenler
    -Bayburtta kaza olmuş 3 kişi olmuş nüfüs yarıya inmiş
    -okulda bile "B" şıkkı geldiğinde muallakler Bursa vb. Demek yerine Bayburt derlerdi yetmezdi "C" şıkkına bile Ceyburt derlerdi.
    -espride seviyesiz olanlar bayburt-bayanburt falan derlerdi amk.
    -Bunlarda yetmez gibi akşam watsap grubunda beni köşeye sıkıştırıp bayburt konusu açıp üstüme gelmeleri...
    Beyler artık yeter diyorum.

    Ama bu dalga geçen muallakler bilmezlerki bayburtlular nasıl insanlardır ne erzurumun insanı gibi godoman nede gümüşhanenin insanı gibi mağara adamıdır amk (burda gümüşhaneli ve erzurumlu hemşerilerimi kırmak istemem ama biz bayburtlular sizi sevmediğimiz için ayrılıp il olduk beyler)

    Bayburtun insanı kimsenin karısına kızına bakmaz kavgadan kolay kolay kaçmaz (istisnalar hariç) has ve has Türktür. Hemde Çepni Türkü yıllar boyu sürekli ruslardan zülüm görmüstür ama yılmamıştır hiçbirini vatana sokmamıştır.
    Tarih boyu ruslarla ermenilerle rumlarla kürtlerle savaşmıştır zaten dediğim gibi aslen bölge halkı çepnidir Çepni panpalarım varsa bilirler zaten çepnilerin savaşçı özelliklerini

    Varsa sorularınız alayım ?

    Edit; daha demin haberlerde gördüm bizim köylü bir tanıdık cizrede şehit olmuş Allah sabır versin yakınlarina Allah bütun şehit ailesinin yakınlarına sabır versin (PÖH)
    ···
   tümünü göster