/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +3 -1
    MAiDE 44.AYET ALLAH’ın indirdiği ile hükmetmeyenler kâfirlerin ta kendileridir.
    ···
    1. 1.
      +1 -2
      Dostum ben buradaki kâfir kelimesini vurgulamak istiyorum. Burada Kur'an hakaret etmiyor arkadaşlar. Kâfir inanmayan demektir. Dinler kümesinin içinden Müslümanlığı çıkarınca ortaya kâfirlik kümesi çıkar. Teşekkürler katılımın için.
      ···
    2. 2.
      0
      kafir in kelime anlamı üstünü örten demektir. Kuran daki anlamı ise gerçeğin üstüne örten demektir. Bugün müslümanım diyen tarikatların ne kadar müslüman olduklarını düşünüyorsun? Eğer müslümansan kuran da yazan her şeyin doğru olduğunu kabul etmek zorundasın. Kuran da geçen bir ayeti bile inkar etsen kafirsin demektir. Bugün tarikatlara baktığımızda sözde müslüman gibi görünen ama söylediklerini kuran a ters düşen bir sürü inançları var. Bunlara inanlar da kafirdir.
      Bu arada şeriat hakkında milletin kafasında yanlış bir algı var. Şeriatın gelmesinin bu ülke için ne kadar doğru olabileceğini bilmiyorum ama şeriata karşı değilim. Eğer müslümansam karşı olamamda.
      https://www.youtube.com/watch?v=4u98wasVcTw Burda adam şeriat ı doğru bir şekilde açıklamış 10dk nızı ayırıp izleyin belki bir şeyler anlarsınız.
      ···
      1. 1.
        0
        Tarikatlari genellememeni öneririm çünkü tümünü kafir ilan edersen içinde has musluman varsa bu sebeple sen kafir durumuna düşüyorsun is sana dönüyor. Ehli sünnet vel cemaati ilke edinen Tarikatler kurana ve sünnete ters düşmez düşerse zaten o kümeden çıkmış olur
        ···
      2. 2.
        0
        Tarikatların hepsine kafir demiyorum zaten kuran a ters düşen kurandan farklı şeyler söyleyen tarikatlardan bahsediyorum.
        ···
   tümünü göster