/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    -4
    hayatım 2 sene kadar önce değişti. 100 kiloya çıkmıştım. birkaç aydır görmediğim bir arkadaşın olum hayvan kadar olmuşsun sözü bende spor salonuna gitme zorunluluğu doğurdu. ilk günlerde barı boş bile kaldıramıyordum.
    ama sonra iş değişti. 5. ayın sonunda bench presste 25-25 basmaya başladım. yoruluyordum. salonda takılan bir torbacıdan 60 servislik bir kutusunu aldım. ilk günler bu da yetiyordu. ama bağımlılığın ilk belirtilerini yaşamaya başladım

    BURAYA DiKKAT

    çüküm düşmeye başladı. sevgilime önceden 10 set çakan ben prıtein tozu kullanmaya başladıktan 2 ay sonra ancak 2 set çakmaya başladım.

    1. yılda bench 60kilo 60 kilo oldu ve 1 ölçek yerine 2 ölçek kullanmaya başladım.

    BURAYA DA DiKKAT

    çüküm iyiden iyiye düşmüştü. sevgilim 1 set ancak çakabiliyordum. onda da erken boşalıyordum. sevglim benden ayrıldı. bana sağlam motor lazım sixpack oblik güzel ama işlevsiz dedi.

    bırakmaya çalışıp tekrar 100 kilo barajını geçmeye çalıştım. ama olmadı. protein tozu bağımlılığı beni avcunun içine almıştı. artık burnumdan da almıyor direk damardan zerk ediyordum.

    EN ÇOK BURAYA DiKKAT

    bugün itibari ile spora başlayalı 2 yıl oluyor. hayvan kadar oldum. sokakta kızlar üzerime atlayacak gibi oluyor ama bende iş yok.

    çüküm tamamiyle düştü.

    ARTIK VURDURUYORUM.

    PROTEiN TOZU PiŞMANLIKTIR. OBEZ OLUN.
    ···
   tümünü göster