/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 76.
    +4
    Sonra baya bi süre görmedim o kızı. Tabi bu süre içinde benimki yurttan ayırılıp eve çıkacaktı. Beraber ev için eşya seçiyoruz böyle güzel zaman geçiriyoruz aramızda iyi yani bi sıkıntı yok.

    Bunun doğum günü yaklaşıyordu bende plan falan yapıyorum sürpriz yapacağım buna. Bir kaç gün kala bunun evde oturuyoruz 'ya ailem çağırdı 1 haftalığına yanlarına gidicem doğum gününde kaynayacak kusura bakma' dedim. Biraz morali bozuldu bunun surat astı falan. Neyse işte bu durumu anlamasın diye başka bi kız arkadaşın evinde kalıyorum hani benim yurtta şey olmasın falan diye.

    Bunun doğum günü sabah kalktım hazırlandım dışarı çıktım. Alışveriş yapıyorum akşam buna sevdiği yemekleri falan yapacağım sürpriz olsun diye gittim sanıyor ya birde. Bütün gün alışveriş hazırlık falan koşuşturdum. Neyse akşama doğru bunun eve gittim açtım kapıyı. Elim kolum dolu direk mutfağa gittim. O ara evde değilmiş buda. Neyse ben başladım işte hazırlık yapmaya. Yemek falan vs. Aradan 2-2,5 saat falan geçti kapı açıldı. Bende sevinçle koştum kapıya bunu karşılayım diye.

    Ulan ne göreyim. Yanında bu mekanda otururken gördüğümüz kız. ikisinin de kafa güzel kahkaha ata ata girdiler içeri. Beni görünce sustular. Amk çocuğu yanıma geldi 'niye öyle bakıyorsun ne yaptım ben' dedi. Zaten şok olmuşum bir de bunu söyledi ya dellendim. 'Ulan o sokakta kızla öpüşürken de sen bişey yapmamıştın dimi şerefsiz' dedim çıktım gittim.

    Suç bende gittim tekrar güvendim o amk evladına. Lanet gelsin ona da her yaptığı işe de
    ···
    1. 1.
      0
      Oç delirdim
      ···
      1. 1.
        +1
        o da öyle bi amk evladıydı işte
        ···
      2. 2.
        +1
        amlı değilim ama 1 ay önce bende buna yakın şeyler yaşadım 5 senelik sevgilimden hemde anlıyorum panpa
        ···
    2. 2.
      +1
      https://www.youtube.com/watch?v=t7tq5lKj5PM
      ···
   tümünü göster