/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    +3
    1. Annem veya başka bir akrabam ile asla ilişkiye girmem. Buna vicdanım izin vermez. insanın biyolojisi pgibolojisinide etkiler. Normal bir insan o kadının annesi onu doğuran olduğunu içinde istemsizce hisseder. Onunla ilişkiye de girmez ona zarar da vermez onu zararlardan da korur. Ancak günümüzde anne ile ilişkiye giren, tecavüz eden insanlar var. Ben o insanları annesini öldüren insanlar ile aynı kefeye koyuyorum. Pgibolojik bozukluğu olmayan bir insanın bu harekette bulunması imkansızdır.

    2.Hayvan ile ilişki insanın sağlığı açısından oldukça zararlıdır. Yine aynı şekilde normal bir insan bir hayvana karşı cinsel dürtü hissetmez. Hissetmesi için pgibolojik sorunu olması gerekir. Pgibolojik sorun dediğim illa ki dışarıdan belli olan depresyon gibi rahatsızlıklar değil. insanın içinde olanlardan bahsediyorum. Hayvan ile ilişki bir zevk işi değildir, rahatsızlıktır. Bunu niye hoş göreyim ?

    3.iyilik yaptığımız zaman hepimizin içinde güzel bir his yüzünde hafif bir gülümseme oluşur. iyilik yapmak insanı mutlu eder. Başkasına yapılan iyiliği kendine de yapmış olursun. iyilik yapmanın din ile alakası yoktur. Kendini ve insanları sevmek ile alakası vardır. Duyguları olan her canlı iyilik yapmak ister.

    4.Eşcinselliğe karşı değilim. Hormonal bir olay sonuçta. Eşcinsel insanları da severim, severiz.

    ( Evet ateistim * )
    ···
   tümünü göster