1. 1.
    +6
    Beşiktaşımızın bu sene yaptığı dünya çapında ki transferler, hem UEFA Avrupa Liginde hemde Süper Toto Süper Liginde gümbür gümbür gidişi iki güzide(!) kulubümüzün başkanlarını oldukça panikletmiş anlaşılan:)

    Galatasaray Başkanı Sayın Adnan Polat geçtiğimiz günler de bir tv kanalında " bu sene rakibimiz Fenerbahçe, Beşiktaş rakibimiz olamaz" diyerek içinde bulunduğu durumun çaresizliğinin hezeyanını bu şekilde dile getirerek taraflı tarafsız her futbol severin dudaklarında ince bir tebessüme yol açmıştı. Kendisini anlıyoruz, ufak bir dil sürçmesi ile anlatmak istediğini tam anlatamamış "3. lük 4.lük için rakibimiz Fenerbahçedir" demek istediğini herkes tahmin etmiştir:)

    Fenerbahçe Başkanı Sayın Aziz Yıldırım ise "Alex en azından 10 Guti eder”. Alex'in oynadığı futbola ve istatistiklerine bakılınca bu ülkenin en değerli futbolcusu olduğu görülür. Guti'nin neden bu kadar abartıldığını anlamıyorum." diyerek herkese kendisinin futbol bilgisi hakkında fikir sahibi olmasına sebep olarak, tebessümden de ziyade kahkahalarla gülmesine sebep oldu:)

    Biz burada Guti'nin kariyeri hakkında bilgi vererek Tanzanya'da bile bilinen bir gerçeği tekrar dile getirmek istemiyoruz. Kendi takımının taraftarlarının bile "yok artık" dediği bir açıklamanın komikliği ile sadece gülüyoruz:))

    Sayın Başkanların korku ve çekememezlik gibi insani hislerini anlamaya çalışıyoruz.

    Ama Korkunun Ecele Faydası Yok! Ge-li-yo-ruz!

    Not: Bu yazı Facebook/ Beşiktaş Adminlerinin kişisel düşünce ve yorumudur

    özet: beyler açıkça gibmiş özet istemeyin.
    ···
   tümünü göster