/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +151 -46
    istemez ki ? ?

    Öncelikle beyler bayanlar bilimsel bir çalışma değildir. Benim görüşümdür. Altını çizerek vurğulayım. katılmayan olacaktır elbet. onlarda benim görüşüme duygukları saygı kadar, benden görürler.!

    Fakat bilimseligi kabul edilmesede ve ilk defa böyle bir düşünce ile karşılaşıyor olmanız tezimin hakkılıgını veyahut haksızlıgınıda göstermez.

    Belki şuan okuyacaklarınızdan sonra CiA MOSSAD VE MiT Ajanları kapımda olabilir. buna hazırlıklıyım. olurda ortadan kaybolursam Remember Me (:

    Evlendiğiniz zaman direk çoluk çocuga karışmayın. Ve en kalitelisini en mükemmel spermlerinizi göndermeye gayret edin eşinizin rahmine.

    Yüce Türk ırkı bunu hak ediyor. Peki bunu nasıl yaparız?

    Nasıl yaparıza girmeden önce tezimi nasıl gözlemlerden sonra oluşturdugumu sizlerle paylaşmak isterim.

    Benim din hocam vardı beyler ilk okulda. bu adamın öyle güzel bir kızı vardiki Allah sahibine bagışlasın. Akıllara zarar Dillere destan bir güzellikteydi.

    Adama baksan nur yüzlü felanda şaşılası değil o kadar yakışıklı değildi.

    Eşini tanıyorum gene oda matematik ögretmeniydi. O ablamızda ahım şahım bir güzellige sahip değildi kendisi.

    Gel gelelim 2. örnege. Benim enişte imam. teyzem ev hanımı. onların çocuklarıda inanılmaz kaliteliler. inanılmayacak derecede yakışıklılar. analarına babalarına baksan lan bunlar nasıl yapmışlar amk bunu dersin.

    Şimdi konuyu diyenete bagladıgımı gören arkadaşlar gibtirme amk yobazı damgasını hemen yapıştırmıştır. onlardan çok var bu topraklarda.

    iyi bak şimdi bu düşünce kafamda nasıl oluştu oraya geliyorum. Bunun dua'sı filan olmadı bes belli.

    Peki neydi onların çocuklarını fiziksel olarak güzel yakışıklı yapan ? sebepleri beyler kalite sperm;!;

    imam adam 31 çerkermi? 7/24 cinsel ilişkiye girermi?
    imamlar din adamları yapmaz demiyorum. Ama cinsel hayatını bir düzene koymuşlardır diye düşünüyorum. Bir yeri zamanı vardır bence onların hayattarında sexsin ?

    Peki ne yapcaz ozaman yarınlara kaliteli çocuklar verebilmek için ?

    Aslında basit. evli iken ilk etaplarda hormonlarımız evlilige alışıncaya denk çocuk yapma olaylarına kalkışmayacagız. Çünkü bu yazıyı okuyanların bir çogu bakire. bakir. birde üstüne masturbasyonla tanıdılar cinselligi. Doğada böyle birşey yok. Lan maymunlarda çekiyor amq diyen fırlamalar olacak biliyorum. maymun arkadaşının saçından bitte temizler. kardeşi annesi yakını akrabası ile sexte yapar. Kendinizi maymunla kıyaslamayın.

    Evlilige alıştık herşey yolunda ve Ardında aklımıza geldi zamanla çocuk yapmak. Eşimizin adet döneminden tam 1 ay önce cinselligi hem bizim hemde onun bırakmasını sağlıyoruz. Böylece sperm kalitemiz gün geçtikçe iyileşiyor. Eski spermler baskınlar sürekli yeni üretilen spremlerden iyi faydalı şeyleri kapıyor. zayıf olanlar o kalabalıkta kurda kuşa yem oluyor.

    Ardından eşimizin regl dönemi geliyor. bittilşnden hemen sonra belki 1 yada 2 gün. münimum 3 gün sonra başlıyoruz çocuk yapma işine.

    Böylelikle kaliteli yakışıklı güzel çocuklarınız olur. Gelecek nesillere iyi genler aktarın türk ırkı yücelsin hep daha ileriye hep en zirveyi hedeflesin.

    Malum ırk'a bakın amq benim düşüncemin tersini savunacak olan panpalar. insan demeye bin şahit ister. Kızlı erkekli Allahım senin yarattıgınla alay olmazda bizimi sınıyon soruları sordururlar rabbe.
    ···
   tümünü göster