/i/Tespit

  1. 51.
    +1 -1
    Gorusunu bilmiyorum ama erbakani bende severim adam gercek bir lider. Fakat ulkenin en karigib zamaninda seriat seriat diye bagirdigi icin darbe olmustur tabi altinda bir suru baska sebep de var . Bakis acin hosuma gitti cidden cok iyi degerlendirmissin bu olaylara ki rusya Turkiyenin gucunu biliyor . Ak parti neleri iyi yapti dersen Turkiyeyi siyasal ve askeri bakimdan diger devletlerin gozune soka soka yukseltti. Sayginlik kazandik. Yaptigi cok yanlis seyler de var suriyelileri topragimiza almak gibi. Kendi fikrimce turkiye pkkyi bahane ederek (ki hakli bir sekilde cunku pkkli serefsizler suriyede yetisen mossad ussunden gelmektedir savas sekilleri genelkurmay tarafindan mossad tarzi oldugu onaylanmistir ki bu amina koduklarim koyun gutmeyi bile bilmezken nerden ogrenebilir bu taktikleri) suriyeye girecek ve suriyeyi topragina katip oradaki turkistan askerlerine verip eyalet sistemi gibi bir seye gececektir. Birlegib Turk Devletleri veya Turkistan Devletleri gibi bir sey olsa ne guzel olur degil mi? Turkiye orta dogu ve bati asyanin en guclu ulkelerindendir Iranla aramizda savas da olmaz diye dusunuyorum siyasi yapisi ve etnik olarak yarisi Türk oldugundan dolayi. Rusya da domino tasina bagli bir federasyonluk. Az kalmadan parcalanir zaten sadece biraz sabir lazim. Farkettiyseniz butun savaslardan once oldugu gibi ulkeler silahlanmaya basladi. 2015 kasim ayindan bu yana silahlanma orani kuresel olarak % 39 oraninda artmis bu da savasa girecegimizin belgesidir bence. Dunya savasicin hazirlaniyor beyler bayanlar. Siyasi gorusunuzu birakin ve vatan icin dusunmeye baslayin. Her zamanki gibi Turk butunlugunu saglayalim. Turk zor zamaninda kenetlenen bir irktir.
    ···
    1. 1.
      +2 -2
      gibtir lan pekekent dexer nerde Turkiyeyi siyasal ve askeri acidan diger milletlerin gozune soktu. Daha gecenlerde suleyman sah türbesini sınırımiza tasidik, ıraktan askerlerimizi daha dun çektik . 2 gun once abd baskan yardimcisi Biden Turkiye ye geldi dexerin yanina gitmemek icin Ankaraya ugramadi, hdp li piclerin yanina gitti. Obamanin dexerle konusurken elinde beyzbol sopasi olan resmini, askerlerimizin basina suleymaniye de çuval gecirilmesini , cemaatin sizi güya kandirmasini ne cabuk unuttunuz . insanlara masal okumayin da bunlara cevap verin !!
      ···
    2. 2.
      0
      Iran ile yazacaklarinin sonuna kadar arkasindayim islamcilar (sii olup islam adi altinda ekstra yobaz olan fakat cool gorunen serefsizler) musluman olan demiyorum islamiyeti fanatizm haline getiren serefsizler iran taraftari olmus ulkemizde ve bu oroapu cocuklari iclerimize kadar islemis. Derhal arindirilmasi lazim bazi mezheplerin de iran politikasi yaptigini da bilinmesine ragmen kapatilmiyor. Ekstradan destekliyorlar. Pir sultan abdal gibi serefsizleri de ornek aliyorlar. Pir sultan abdal en buyuk vatan hainidir bu arada
      ···
   tümünü göster