/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 276.
    +1 -5
    Kız "Kürtler'den nefret ediyorum," demiş ve görüşüne saygı beklemiş. Sahnede edilen küfre alkış alan bir ülkede yaşıyoruz, tabii ki de bekler.

    Ulan bunu siz bütün ırkçılara söylüyorum. Türk, Kürt, Arap, Ermeni, Yunan fark etmez, hepinizin zütüne Sarı Çizmeli Mehmet Ağa girsin amk. "gibtir git Kürt," falan demişsiniz adama. O size "gibtir git Türk," dese ne dersiniz? Burası bizim vatanımız der. Bir Yunan gelse, "Burası eskiden bizim vatanımızdı siz gibtir olup gidin," dese ne dersiniz? "Biz burayı kanımızla aldık," dersiniz. Sizin kanınızla diğer milletlerin kanının farkı ne? Bir Türk dünyaya bedeldir diyorlar. Bizi faşist yapmaya çalışan insanların söylediği bir söz bu. Siz bunu benimseyin de diğer milletlerden nefret edin diye.

    Siz Türk ve Kürt milliyetçileri hepiniz salaksınız amk. Hiçbiriniz saf Türk, saf Kürt değilsiniz. Hanginizin gözü çekik lan? Gözünüzü kısıp benim gözüm çekik demeyin, kulak memenizi giberim.

    Kız Kürtleri sevmek zorunda değil, saygı duymak zorunda da değil, ama genellememek zorunda. Sonuçta bir insan diğer bir insandan farklıdır. işi gücünde dindar bir Kürtle, Apo'yu bir tutabilir misiniz?
    ···
   tümünü göster