/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +18 -3
    Yıllardan 2009 du beyler. Ben daha ortaokullu bir bebeydim. Bizim sınıfta bi tane dolap vardı amk.
    Biz kullanamazdık öğlenci muallakler kullanırdı bu dolabı. Dolabı sallardık şangır şangır para sesi gelirdi bizim
    ağzımız sulanırdı.

    Günün birinde aklıma koydum bu dolabı açmayı. Ne yapsam ne etsem diye düşünürken gözüme ön sırada oturan Melisin saç tokası takıldı. Hemen kaptım tokayı gittim tenefüste dolabın yanına.

    Soktum asma kilite tokayı çevirdim durdum bişeyler yaptım açıldı bu kilit. Mutluluktan uçmak üzereydim hemen çağırdım arkadaşları herkes şok oldu ben ise hava atıyordum.

    inceledik dolabı para sesinin kaynağını bulduk. Bi kumbaraydı beyler ama baya ağırdı amk. Kartondan yapılmıştı hemen aldık kumbarayı tenhada saydık paraları. Tam tdıbına 153 TL vardı tabi bizi heyecan kapladı sayarken.

    Parayı napsak diye düşünüp taşınmaya başladık. işte o an içimdeki şeytan çatır çatır harcayalım dedi ve herkes kabul etti. Bölüştük mangırları herkese 51 TL düşüyordu. Gittik okul çıkışı iskender falan yedik künefeleri gömdük. Kalan parayı da bakkalda lc waikiki de falan yedik.

    Ertesi gün ders işlerken kapı çaldı amk. Gelen öğlenci sınıfın hocasıydı DOLAPTAKi PARAYI SiZ Mi ALDINIZ diye bi soru sordu. işte o an içimi acayip bi korku ele geçirdi amk.

    Sınıfı sessizleşmişti ve en sevdiğim kankam ORANGUTAN ALDI HOCAM deyince sessizlik bozuldu. işte o an karnıma öyle bir sancı girdi ki anlatamam amk. Korkudan sıçacaktım resmen tak züt deliğime yalvarıyordu sıç beni diye.

    Neyse beyler öğlenci hocası açtı yine ağzını. Bizim yediğimiz parayı biriktirip yardım kuruluşlarına bağışlayacaklarını falan anlatınca iyice stres yaptım ve bayılmışım.

    Gözlerimi açtığımda müdürün odasındaydım ailemde oradaydı. Disiplin kuruluna sevkettiler beni hırsızlık suçuyla. Bir hafta uzaklaştırma yemiştim üstelik ailemde konuşmuyodu benle.

    Buda böyle bir anımdır beyler...
    ···
   tümünü göster