/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +104 -6
    Olayların başlangıcı mart ayıydı, doğum günümdü. Aile içinde mütevazi bir pasta kesip arkadaşlarla dışarı çıkacaktık. Pastaları kestik yedik içtik hediyelerimi açtım falan saat 10 civarı oldu sonra ben hazırlanıp evden çıktım. Dairenin kapısını kapattım merdivende ayakkabılarımı bağladım sonra hızlı hızlı merdivenlerden inerken onunda yukarı doğru çıktığını gördüm. Duraksadım bir an meraba dedim bu arada kadının ismi Selin.
    Merhaba nereye gidiyosun dedi. Bende arkadaşlarla buluşucam dışarda takılcaz dedim.Aa öylemi bende size gelicektim dedi. Bende hafif güldüm geç kaldın biraz dedim.Oda güldü neyse bari hediyeni vereyim dedi. Bende bir şaşırdım yani muhabbetimiz yoktu normalde görünce merhaba selin abla der geçerdim ilk defa bu kadar uzun süre konuştuk yani. Herneyse ne hediyesi derken bir poşet uzattı bana. Aldım teşekkür ederim dedim oda rica ederim dedi.Tam görüşürüz diycekken açmıycakmısın dedi. Bende güldüm tamam açıyım dedim. Açtım bana sporda giymek için tişört almış. Belki bilirsiniz rushguard denir vücuda yapışır.Ben MMA yapıyorum yaklaşık 2 senedir ona istinaden almış.Çokta kaliteli bir şeydi.Çok teşekkür ederim dedim ondan sonra öptüm falan. Sonra yoluma baktım. Gece de arkadaşlarla Kadıköy'e falan gittik takıldık o gün öyle geçti.
    ···
    1. 1.
      +171 -2
      dildo çıkacak diye hevesli hevesli bekledimde neyse artık bir dahakine
      not: beyler adamı şimdiden özetliyorum 1.90 boyunda spor yapıyor yemeğe besin diyor, ismi berkecan ve pelinsuyla takılmaktan hoşlanıyor selin ablasını exaşkı olarak görüyor ayrıca gideri yok değil ama yakışıklı değil pek kendine göre
      ···
      1. 1.
        +5 -42
        Sen çok yanlış gelmişsin kardeşim *
        ···
   tümünü göster