/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +208 -11
    Ulan geçenlerde 2 3 gece kız arkadaşımda kaldım. (yine vermedi amk) Son sabah kahvaltı yaptık eve dönecem saat 9 falan normalde gibsen kalkmam da kız kalkıp kahvaltı hazırlamış. Neyse eve anahtarla girdim bizim çocuğu uyandırmıyım diye.
    Ev arkadaşım Sedat, geçen sene tanıştık ani bi kararla eve çıktık. Hep garip hareketleri olan bi çocuk asosyal, çekingen, hiç sevgilisi olmamış, istemiyo da...
    Her neyse eve girdim sessizce salona geçtim bi de ne göriyim benim laptopta ferre açık öyle bi açıdaki sadece vurucunun arkasından çekiyo kamera, önde süt gibi bi hatunu saçından tutmuş gibiyo. Kalktım Sedatın odasına baktım orda yok, aradım evde telefon çalmıyo ferreyi de bulmuşken açtım malafatı başladım şaklatmaya. Ben ferredeki görüntüyü hafızama kazır, kafamı geri doğru yaslar, gözlerimi kapatıp önümde canlandırarak çekerim 31imi. Önceki gece yengeniz de vermemiş, onun hışmıyla daha da bi yapıştırıyorum. Derken kapıda bi ahh sesi duydum, hemen toparlanıp baktım bizim Sedat da beni izleyip çekiyo kapıda.

    -Napıyosun lan sen !
    +Biliyodum senin de normal olmadığını
    diyo kendinden geçmiş bi vaziyette. Hemen toparlandım ne demek istiyosun Sedat giberim belanı diyerek uyardım "Ay siiik, yeter be yeter, muallakyim ulan hem gibmek, hem gibilmek istiyorum!" diye bi çığlık attı. Tam ayağa kalktım bunu dövmek için yeltencekken laptopun ekranına gözüm ilişti ve olduğum yere yığılıp kaldım. Saçından tutularak gibilen zütveren süt gibi bi hatun değilmiş, benden taşşaklı bi muallakymiş ve Sedat da beni o halde görünce muallak sanmış olması normal tabi. Ama bana görei
    hem de o an hiç normal değil. Sedat ekranı göstererek "bunu nasıl açıklayacaksın?" dedi. O an açıklamamı yapsam, mai thai mi bilemedim ve ikisini de aynı anda yapmaya karar vererek ayağa kalkıp Sedata bi tokat attım ve "yanlış anladın lan?" diye bağırdım. Demek bana tokat attın ha deyip ağlamaya başladı. Onu öyle görünce dayanamayıp ben de ağladım.

    -Kardeşim üzülme tedavisi vardır bunun
    +Hastalık mı lan bu muallakyim işte
    -Bak seni öyle karılara zütürürüm ki erkek vücudunu yakasın gelir yapma böyle
    +istemiyorum hiç bi kadını, erkek istiyorum ben
    -Sen bilirsin Sedat, ben sana güvendim lan. Yanında boxerla gezdim. Yeri geldi misafire yatağımı verip seninle aynı yatağı paylaştım, sana fıstığımı dönüp uyudum. Bu mu olmalıydı karşılığı. Ulan madem beni delikanlı bi kardeşin olarak olarak görmüyodun neden oturup rakı içip dertleştin benle onca zaman. Neden hiç anlatmadın o kadar sarhoş olup bayıldık şu masada?
    +Senden faydalanmak istedim. Sana çok içirip sızdırınca, gibini taşşağını elleyerek kucağımda yatağına zütürdüm kaç kez, kıvrılıp yanına yatmak istedim ama yapamadım Karavana, yapamadım!
    -Senin ben sülaleni gibiyim.
    dedim ve kalkıp eşyalarımı toplamaya gittim. artık bu evde daha fazla kalamazdım. Her şeyimi topladım en son boxerlarımı bi poşete koyim derken ne görüyüm, en sevdiğim 2 boxerıma attırmış amk. Hem de yeni attırmış. Eve geldiğimde o işle meşgulmüş demek huur çocuğu. Bu bardağı taşıran son noktaydı. Sedata hoşçakal bile demeden terk ettim evi. Kız arkadaşımın evine yerleştim. O da son zamalarda sevişmek için can atıyo ama benim aklıma Sedat geliyo ve kendimi geri çekiyorum. Pgibolojim alt üst oldu amk. Kimseye anlatamadım buraya yazıyım dedim beyler.
    ···
   tümünü göster