/i/Anket

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +19 -4
    bu yorumu bekliyordum. 'gece 3 te dışarıda olmamalı' senin ben zihniyetini gibeyim kardeş. bizde erkeğiz bizimde gibimiz var dıbınakoyim ama gece 3te dışarda ben bi kız görsem etrafına bakıp kollamazsam şerefsizim amk her şeyden önce insan olmak lazım olum lan insan. iyilik kadar güzel bişey yok şu amk dünyasında. o kıza tecavüz edip 5 saniye zevk yaşayacağıma yardım edip kollayıp tüm gece boyu iyilik yaptım diye mutlu olurum ben.
    ···
    1. 1.
      +4 -5
      Geciktirici kullan huur evladi
      ···
    2. 2.
      +12 -3
      ya sığır, herkes sen ben mi? ben 1.90 boy 85 kilo adamım gece 3'te ben bile sokağa çıkarken her çeşit önlemimi alıyorum, öyle isyan edip 'ben özgür bir kadınım' diye gecenin 3'ünde sokağa çıkarsan, karanlık sokaklarda dolanırsan kız başına başına gelenlerden sen de sorumlusundur.

      aptal olmayacaksın... embesil olmayacaksın...
      şimdi neyi kanıtladı o kız o saatte sokağa çıkarak? çok mu özgür oldu yani?
      gece 3'te kız başına sokağa tek başına çıkma diyenler bunların olabileceğini bildiği için diyor.
      ···
    3. 3.
      0
      Marko jack

      Birader sen benim zihniyetimi gibtir et . Ben tek başına dışarda olmamalı dedim hala da diyorum. Arkadaşım bu ülkede tavuk koyun eşek tecavüze uğruyor. Ne desem yanlış anlayacaksın o yüzden mümkün olabildiğince insan olmayanlara karşı önlemini alacaksın. Çıkıyorsan bile yanında biber gazı vs. Olacak yada senin eğlendiğin insan getirip seni evine kadar bırakacak. Olmazsa ne yazık ki SK
      Sonuç böyle oluyor
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster