/i/Anket

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +5
    Pardon da, mantığınızı gibeyim arkadaşlar. Bu kadar net. Her cinsiyetten insan istediği her an her saatte dışarı çıkabilir, sırf önünüzde fazladan bir parçanız var diye (ki onun da üremeden başka ne işe yaradığı meçhul, sırf boyutuyla karakterini belirleyenleriniz var) özgürlüğümüzü siz belirleyemezsiniz, 'Aman bizi de giberler' korkusuyla dışarı çıkmaya korkar olmaya başladıysak, bu sizin suçunuz. Allah belalarını versin diyorum. Ülkemize ve kadınlarımıza geçmiş olsun. Sizin gibi sığırlar ölmedikçe, bu dünyadan silinmedikçe, ibret-i alem diye Taksim'de sallandırılmadıkça -o çok sevdikleri parçalarından hatta- bize rahat bir nefes yok mu?
    ···
    1. 1.
      -3
      Olum sen nerde yaşıyosun ha alisin harikalar diyarında mı?
      Yok gece istedigim zaman dışarı çıkarım yok söyle yaparım yok böyle yaparım.

      Ne diyon olum sen ? Lan dışarı it kopuk dolu. Bu her ülkede var amk. Gece dışarda bekleyen he türlü şer var. O şerlerin tek tek anasını gibim ama sen o şerre bulaşıp tecavüze uğrarsan kardeşim sen andavalsındır malsındır. Özgürlüğünde bir sınırı olmalı demi. Saat gece 3 te eğlenmeden geliyor kız ne eglencesi bu amk. E onun gariban anası babası okuyor biliyor. Bu kız napıyor amk ?
      O huur cocuğu tecavüzcü suçlu asılması gibinin koparılıp ağzına verilmesi gerek ama kardeşim kızda hatalı o kızada ceza verilmesi gerek.
      ···
      1. 1.
        0
        katılmıyorum. Hatta daha fazla reddedemezdim bazı kısımlarını. Sana diyebileceklerim bu kadar
        ···
   tümünü göster