1. 1.
    +1 -1
    Beyler olay biraz maliyetli ana kesinlikle bitmeyecek bir enerji. iletim sorununu da cözdük mü. Bundan sonra dünyada elektirik enerjisi bedava olacak.
    Uzayda bir istasyon kuruyorsunuz. Sonra kurulan istasyona manyetik indüksiyon bobinlerinden koyuyordusuz. Manyetik indüksiyon bobini ne diye soracak olursanız. Piyasada satılan elfenerleri var. Bunlar sallayın ca içindeki hareket mıknatıslar var. Bu mıknatıslar etrafına sarılı bobinlerin içinden geçer. Bu bobin lere manyetik alandan bobinlere elektrik iletilir.
    Uzayda yaptığımız istasyon da bunların yüksek kilowatt Iı| ardan kurulacak. Mıknatıs'ların uçlarına tepmesi yüksek yaylar olan yapılacak. SürtünmesiZ ortam olduğu ilkbaşlangıcı enerjisi hariç sonsuza kadar bitmeyen elektrik enerjisi panpalamm iletim sorununu Cözersekdünyayı bu enerji savaşlarından kurtarmış oluruz.
    ···
    1. 1.
      0
      soyledigin sey termodinamik kanunlarindan ilk kanunu cigniyor. bir makine disardan aldigi enerjiden daha fazlasini uretemez, evrendeki enerji dengesi hiçbir zaman değişmez. sadece donusum vardir. ayrica ikinci kanundan hareketle sunu da soyleyebiliriz ki sisteme koydugun enerji yeniden uretilse bile zamanla kayip olacaktir. tum sistemler duzensizlige gider, enerji bir sistemde kapali durmak istemez. Bu yuzden enerji ısı yoluyla sisteminden kaçacaktır.
      ···
   tümünü göster