/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +13 -3
    Beyler bakkalı karı giberken yakaladım. Bu utanmaz bakkal aşırı çirkin bi de 40 yaşında bişe beyler 1 karısı 3 çocuğu var utanmazın. Olayı anlatıyorum...

    işte bizim evin altında bir bakkal var. Bu adam türkçeyi o kadar iğrenç konuşuyor ki bi gibim anlamazsınız, kısa boylu şişman tipsiz bişe, toptancılara da ana bacı sövüyo neyse.

    Bi gün mahallede geziyom dedim şu bakkala bi girim de bi içecek ve cips alim dedim girdim işte bakkal boş içine şöle bi baktım boş dedim lan bu adam nerde? bu adam bakkalda olmasaydı oğlunu koyardı dedim iyice içerilere girdim işte bakıyom ama adama seslenmiyom depoya doğru yaklaştıkça sesler geliyo lan ama öle böle değil bi bağırıyo bi inliyo bi sıçar gibi bi rahatlar gibi anlayamadım da bu bakkalın tuvalet de bodrumda işte yavaş yavaş iniyom sesler gürleşiyor bende bi yandan korkuyom arkama bakıyom gider ayak gibilmeyek diye. iyice derinlerde zütveren bodruma baktım yok dedim bu kesin tuvalette tuvalete doğru gidiyom işte sesler geliyo hadi bahri boşalt beni yerim seni aggahhahhhh filan dedim heralde karısını gibiyo bu bende içimden kıs kıs gülüyom dedim lan basam sunları kapıyı bi açtım amk bahri beni görünce bana döndü tam da karının ağzına boşalcakmış bi sıçrattı amk bakkalı üstüme geldi hıpızlı konuşuyo küfür ediyo amk bakkalı bahri abi gibicem bu ne bi üstümüze boşalmadığın kalmıştı onu da yaptın amk diyom bunun zütü tutuştu karı üstünü giyindi kaçtı bakkaldan amk da dal daşşak küfür ediyo neyse üstümü başımı sildim bi tak da almadım lütfen kimseye anlatma diyo gittim banyo yaptım amk gece yarısı gelmiş dükkanı boşaltıyodu karısının öğrenmesinden korkuyo bin gece yükledi dükkanı gitti. Amk bakkalı üstüme attırdı gibtir olup gitti.
    ···
   tümünü göster