/i/Tespit

  1. 26.
    +7 -1
    edit: insan okuyacak diyip geçmeyin. tek tek cevap verdim.
    ne şukusu lan. @1 sen ne sunabiliyosun ki bunları isteyecek kadar zütün kalktı. tek yeteneği trip atmak olan bir kaşar için çok iddaalı yazılar bunlar.
    1- erkeğin cebinde parası olmayabilir. bunu bilemezsin. hayatın boyunca bi erkekle yemeğe çıktığında hiç "hesaba katkım olsun" diyip elini cebine atmadığından fikrin olmasını da beklemiyorum zaten.
    2- çiftler birbirini tamamlar. yaradılış ötürü iki cins kendi üstün yönlerini birleştirir ki bütün olduğunuz zaman daha güçlü olduğunuzu hissedebilesiniz.
    3- bayan kelimesinin neresine takıldığını anlamadım ama kendi aranızda ettiğiniz küfürün haddi hesabı yok birbirimizi kandırmayalım.
    4- yöresel konuşma geleneksel tavır dediğin şey insanın yaşadığı çevreden ötürü öğrendiği şeylerdir. hakkariliden istanbul türkçesi bekliyorsan gibtir olup gider isttanbuldan erkek bulursun. mevzu burda karşındakini olduğu gibi kabul edebilmektir. çünkü karşındakini adam gibi adam yapan şivesi değil karakteridir.
    5- o görgüsüzlüğün altında yüzde 90 karşındakinin iyiliği için bişeyler yapmaya çalışıp yanlış şeyler yapmaktan kaynaklanır. bilmeden yapılır ama bunu anlamanı beklemiyorum senden.
    6- futbolunda bir kültürü vardır hayatın boyunda hiç spor yapmadığın için ruhunu anlamanı beklemiyorum senden. bilmediğin herşeyi kültürsüzlük olarak algılaman sadece ezikliğini kapama çabası. ruh konusunda ne demek istediğimi bu vidyodan anlayabilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=Bv09DRd4lsM
    7- burda odaklanman gereken mevzu erkeğin duygularından emin olmasıdır. ama her erkek kendini ifade etmek konusunda iyi olmaya bilir. sonuçta hayatın boyunca hiç kur yapmak zorunda kalmadığın için ne kadar zor olduğu hakkında fikrin olmasını beklemiyorum zaten. ama duygularından emin beceriksiz bir erkek yerine becerikli kaşarlanmış erkeği tercih edersin. ama sonra o seni becerince "niye böyle oldu" diye omzunda ağlamak için öteki erkekleri arama.
    8- mevzu gene kültüre gelmiş. kusura bakma bacım biz o köpükler saçılan diskolarda yarıçıplak millete sürtünerek dans ederken çalan müzikten bişey anlamıyoruz.
    9- araba dediğin öyle kolay alınmıyor. canını dişine takıp gerçekleştirdiğin hayaller kıymetlidir. insanın başardığı hayalini arkadaşlarıyla paylaşması da gayet doğal. "baba parası değil alın teri" diye bu yüzden yazdırırlar.
    10- çocuğun parası yoktur bilemezsin bunu zaten söylemiştim.
    11- bahsettiğin dizi ve filmler bir insanın mizacını oluşturur. nasıl ki ortak müzik dinlemek ortak hobiler ortak alışkanlıklar karşındakini senin için uygun biri yapıyorsa bu alıntılarda öyledir. yoksa sevdiğim şeyleri paylaşamayacağım kadınla benim işim ne.
    12- kıskançlık konusunda bir kadın olarak elinize su dökemeyeceğimizi ikimizde biliyoruz. o yüzden biz yapınca adı kıskançlık siz yapınca adı "o kızdan hoşlanmadım" oluyor.
    13- trip atma konusundaki profesyonelliğiniz dillere destan. ve her tartışmada kovmak git demek rest çekmek kanınızda var. bana sürekli "gibtir git" diyen birini nasıl sahipleneceğimi söyle bana. biz sizin köpeğiniz değiliz. adam gibi davranın adam gibi sahiplenme nasıl olurmuş o zaman gösterelim.
    14- erkeğin işi gücü vardır izin alamaz, işsizse parası yoktur. mevzu eldeki 1 lirayla alınan ekmeği ikiye bölüp yemekse zaten imkanlar el verince tatile de çıkılır. yoksa biz neden bunu istemeyelim.
    15- para mevzusundan bahsetmiştim zaten.
    16- sadece bu konuda sana katılıyorum galiba. ha yapan kızlarda gördüm o yüzden erkek diye sınırlandıramazsın.
    17- ben bir kadının hiç bir zaman haksızım dediğini görmedim. eğer karşınızdaki erkeği bir kere olsun dinleyip hak vermeye karar verirseniz o zaman erkek kendini ifade edebilmek için saçmalamaktan vaz geçer.
    18- en son bir erkeğe ne hediye aldın diye sorasım geldi. hiç bişey yapmadan herşeyi istemek bencilliktir. önce kendine bakacaksın sonra karşından bekleyeceksin.
    19- ben hayatım boyunca dış görünüşümün beni ben yapan bir özellik olduğunu düşünmedim. o yüzden kıyafetime bakarak gelecek kız bi zahmet gelmesin. ama senin derdin millete benimle hava atmaksa o başka. ama kadınım dediğim kız için güzel görünmek isterim o farklı mevzu.
    20- "çünkü kadınlar güçlü bin ve zengin erkekleri tercih ederler." bu cümlenle ne büyük bir kaşar olduğunu zaten kanıtladın.
    "yakışıklı olmanıza gerek yok.. kibar narin düşünceli ve iyi giyinmeniz yeterli zaten bakımlı olduğunuzda kusurlarınız kapanacaktır.." yakışıklılık olmak yada olmamak allah vergisidir. kusur değildir. bencillik kusurdur, aç gözlülük kusurdur, sevgisizlik kusurdur, huurLUK (fiziksel değil beyinden bahsediyorum) kusurdur. anlatabildim umarım...
    not: bayanlara saygım sonsuzdur lütfen yanlış anlamayın. o genelleme yaptığı için cevaplarımı genelleme olarak verdim. ama insan olarak sadece saygı gösterene saygı gösteririm. o yüzden sözüm sadece bir kişiye. teşekkürler.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster