/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    0
    devam ediyorum beyler.
    ben bunu görüyorum en yakın arakdaşımda bu kızın sınıfında ara sıra gıdıyorum kız orda tek oturuyor, diyorum git yanına konuş ama bana yaptıkları..
    neyse kızla göz göze gelıyoruz falan ben gece yatarken hep fotograflarına bakmadan yatamam, ama kim bilir onun gönlü şuan ne kadar rahat beni seviyomuydu onu bile bilmem ama benim onu ne kdar çok sevdiğimi düşünemezdi arkadaşalrım biliyordu. bende biraz içime kapanık biriyim yaşadkılarımı hiç dışarı vurmam ama ona karşı neler yaşıyorum bilemezdi. neysi geçen cuma işte tören var okulda bana madalya falan sporcuyum, belge verıyorlar baktım bana bakıyo ara sıra bende caktırmadan bakıyorum ama içimde ona karşı hep nefret hem de hala bişey vardı onu ne kadar sevdiğimi belki anlayabiilirsiniz. neyse ara sıra bakıyo falan bende bakıyorum ciddiyeti bozmuyorum ama içimde neler yaşanıyor. tören istiklal marşı flan derken bu benım yanımdaydı işte ara sıra böyle çaktırmdan bakıyordu. böyle devam etti. her gelişmede yazıcam beyler.
    neyse bundan önce bi olay daha oldu bunun kankileri vardı 2tane onlar bana hak verdi onlarda küstü buna işte bunların arkasından konuşmaya başlamış benim için tartışmışlar bunun güzel bi arkdaşı var adını vermıyım neyse kız demış sen eskıden berkayı sevıyodun falan fılan oyle tartısmıslar annesı gelmıs okula kızın benım ıcın bunların hepsı 3yıldır peşinde kostugum kız şimdi benım ıçın ne hallere dustu madem böyle şeyelr yasanıcaktı nıye en basta oynadın bende akıl veremıyorum neyse beyler aklıma geldıkce yazıcam size..
    bu arada kendımden bahsedıyım 1.90 boyunda ela gözlü enteresean gözüm var böyle hoş hem ela hem bal engi hafif esmer biriyim para durumum iyi
    beyler bide rica edersem bana yardım edıyım sizce ne yapmalıyım ..
    edit : ipleyin rez alın konuşalım.
    ···
   tümünü göster