/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
http://imgur.com/d70Re9Y
  1. 1.
    +2
    internette, gazetelerde ve sosyal medyada, televizyonda kısacası her yerde Türkmen dağıyla ilgili haberler geçiyor. Şimdi size işin aslını anlatayım, ondan sonra kimin haklı kimin haksız olduğuna karar verin beyler.

    http://imgur.com/d70Re9Y

    Linkteki resim Türkmen Dağının bulunduğu yeri gösteriyor. Şimdi biz Türkiye'de doğuda Kürdistan-özerklik-bağımsızlık adı altında ülkeyi bölmeye çalışanlara karşı mücadele ediyoruz değil mi? HDP ve HDP'yi destekleyenler Kürdistan diye bir şey uydurarak ülkenin bölünmez bütünlüğünü tehdit ediyorlar. Öncelikle Türk-Kürt kardeştir, benim bir sürü arkadaşım Kürttür fakat adam gibi adamlardır yani orada doğduğu için ya da Kürt olduğu için insanları dışlayamayız. Irkçılık hastalıktır bana göre, Kürdistan'ı isteyenler Kürt milleti değil teröristler ve PKK'lı huur çocuklarıdır. Onların da derdi ve amacı bellidir. Şimdi gelelim asıl konumuza.

    Türkmen Dağı olayında "Türkmenlere yardım-destek diyoruz da Türkmen Dağı Suriye ülkesine ait ve Suriye'ye bağlı bir bölge. Sen orayı sahiplenirsen ve silahlanıp o bölgeyi ele geçirirsen Suriye sana niye saldırmasın? Türkmenlerle aynı ırktan veya aynı milletten olabiliriz, buna bir itirazım ya da bir şey dediğim yok fakat sen Suriye'nin toprak bütünlüğünü tehdit edersen, silahlanıp tehlike arz edersen niye sana saldırmasınlar? Kürdistan'ı isteyen huur çocuklarına izin vermiyoruz, peki Türkmen Dağı olayındaki kişilere yardım edersek Suriye'nin işlerine karışmış olmuyor muyuz? En kötüsü terörist dediğimiz kişilerin yaptığı şeyi desteklemiş olmuyor muyuz? O zaman izin verelim Kürdistan'ı da kursunlar. Suriye'ye ait bir bölgeyi kafana göre sahiplenip silahlanamazsın, sen Suriye'de yaşıyorsun. Kimse kusura bakmasın, Türkmenler ölüyor diye bana burada boşuna ağlamayın. Türkmenler doğru düzgün yaşıyordu fakat birden böyle bir şey çıkarttılar ortaya.

    Edit : ilgini çekiyorsa oku, okumayacaksan da kalabalık yapma. Özet falan yok.
    ···
   tümünü göster