/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +27 -3
    yalvarıyorum size 3 5 dakikanızı ayırın okuyun. benim için çok önemli. hakkımı aramak istiyorum. paragraf paragraf hikaye gibi yazıcam sıkılmayın diye

    dün gece 00:41 de iş yerine gitmek üzere evden çıktım. (gece shiftindeydim) bizim cadde 2 şerit sağdan gidiş ortada çimenli ağaçlı bir yol ayracı ve 2 şerit de soldan geliş. (yani aynı sahil yolu gibi düşünün) ve 750 metre boyunca dümdüz pist gibi bir yol düşünün. tek bir tümsek dahi yok. bu yolda gençler sürekli gazlar. batı istikametine gideceğimiz için servisim beni yolun karşısında bekliyordu. ayrıca kısaca kendimi tanıtmam gerekirse kurallar konusunda çok titiz gecenin bir yarısı olsa dahi soldan başlayarak 3 kere soluma 2 kere sağıma bakarak karşıya geçen biriyim. çocukluktan beri böyledir.

    neyse beyler dün gece de evden çıktım. kaldırımdan indim ilk adımı atıp sola baktım. sağa tam bakıp ikinci adımımı atacakken tahmini 100 km hızla (kamerada çizgi gibi gözüktü araba) farları kapalı ters yönde giden bir araç bana sıfır şekilde iki ayağımın da üzerinden geçerek ancak 200 metre sonra durabildi. kapıyı açtı. bana baktı ve yoluna devam etti. allahtan bütün apartmandakiler (annem dahil) sesi duyup camlara çıktılar (nasıl bir ses çıktıysa bilmiyorum artık ben o an şoktaydım) annem koşa koşa indi (ağlaya yakara) ve servistekiler de koştu hemen. beni hastaneye kaldırdılar acile. röntgende kırık yokmuş ama bağlarım kopmuş olabilirmiş. mr raporu daha çıkmadı. ameliyat orada belli olacak.

    bütün geceki uykusuzluktan sonra hastane dönüşü elimde değneklerle anneme şu kamera kayıtlarına bakalım dedim. aracın tam durduğu yerde bir dükkan var oradan plakayı görmedik ama bütün arabayı inceledik (o 1 saniye içinde nasıl kazımışsam beynime / yeni kasa beyaz audi a3 farları kapalı üstü siyah cam tavan demiştim ifade alan memura aynısı çıktı kamerada. kendime hayran kaldım) arabayı inceledikten sonra plakayı alamamanın verdiği buruklukla tam evimize geçiyorduk ki adam bana vurduğu caddeden geçiyordu. anne dedim eminim bu araba takip et.

    adamı takip ettik. sanayiye gitti. (dün gece elimde donuk et vardı. iş yerinde bir müdürün memleketimden siparişi vardı. onu zütürecektim) şansa o donuk et adamın aynasını kırmış ve ön cdıbını çatlatmış. buradan bir delil aldım hafızaya. sonra kamera kayıtlarında arabanın arkasında çeki demiri olduğunu gördüm ve takip ettiğim arabada da aynısı vardı. ikinci delili attım hafızaya. siyah cam tavan vs hepsi uyuyordu. sonra bunu evine kadar takip ettim. plakasını alıp adresini kaydettim (mahallemde oturuyor)
    sonra bu plakayı eşe dosta sordum. sahibinin kim olduğu, resmini görmeyi istediğimi söyledim ve takip ettiğim çocuk çıktı. yani bana vurup kaçan kişiydi o ve ben onu kendi kendime (ilahi adalet sayesinde) bulmuştum. tabi eşe dosta sorunca kulağına hemen haber gitmiş bulmuşlar seni diye.

    şimdi çocuğun arkadaşları akrabaları benim arkadaşlarımı arıyor bana ulaşmak için. işte neymiş efendim "numarasını verin onunla konuşmamız lazım. maddi her türlü giderlerini kesinlikle karşılıycaz. koluna çarptı sanmış ondan gitmiş. bize böyle anlatmadı ayaklarınızdan geçtiğini sizden öğrendik. sizden özür bile dileyemiyoruz." falan demişler arkadaşıma. sonra amcası "getiriyim istediğiniz yere siz bir güzel dövün. dava açın haklısınız bişey diyemiyoruz" sonra da "gereken maddi yardımı yapalım aramızda anlaşalım" vs vs şeyler. çarpan kişi 91li. çevresi berbat insanlar hapisten çıkmış kişilerle dolu. tanıyorum o insanları. bundan biraz korktum. olay davalık olursa adresimi hemen bulup beni tehdit edebilirler.

    şimdi beni tanımazsınız ama ben "kendi şeridinde bana çarpsa 'pardon dalgındım suçunuz yok' diyecek vicdana sahip bir insanım. bir hayvan ezsem onu dönüp alırım veteriner hastane ne gerekirse zütürürüm. öldürsem diyelim alır insanlık için gömerim bir kenara koyarım. ama ters yönden o hızla bana vurur kaçarsa bu işin peşini de bırakmam. her türlü hakkımı ararım. haksızlığa gelemem.

    şimdi soruma geçiyorum. bu herif ters yönden en az 100le farları kapalı gidip bir yayaya vurup kaçtığı için her türlü trafik cezasını alacak bir kere. orayı geçtik. ama ben kendi kişisel haklarımı nasıl arayabilirim? manevi olarak. ben dün geceden beri 3 saat falan uyku uyumuşumdur. kabusla uyanıyorum sürekli. arabanın üzerimden geçişiyle irkiliyorum. işe gidemiyorum. yürüyemiyorum. değnek verdiler 2 tane ayağımın üstüne basamıyorum. pgibolojim alt üst oldu. 1 anda 1 saniyede hiç beklemezken dünyam yıkıldı. bağlar kopmuşsa ameliyata giricem. bir sürü pgibolojik savaş içindeyim. bunalıma girdim

    hem fiziki hem manevi ne gibi davalar açabilirim. bu açacağım davaların o kişiye ne zararı bana ne artısı olacak. o kişi ne ceza alır yada ben ne kazanabilirim. asla peşini bırakmak istemiyorum. bilgili panpalarım lütfen yardım edin. biraz içime su serpin. şu an o çocuk rahat rahat yatağında uyuyor. ben ise kafamda gidemediğim işim ve vücüdümda ağrılarla evimde o kaza anını hatırlayıp irkilip duruyorum. şimdiden çok teşekkür ederim.
    ···
   tümünü göster