/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 2226.
    +3 -5
    Hikaye bittiğine göre bir iki yorum yapmak gerek. Öncelikle bu hikaye yalan, başından sonuna kadar zırva. Başından sonuna kadar okudum, az buçuk kitap okumuş, senaryo ve gerçekliği birbirinden ayırabilme yetkinliğini kazanmış insanlar da bu görüşüme katılacaklardır. Bu hikaye baştan sona KURMACA! Şimdi saatlerce hikayeyi didik didik edip "şurada şu mantık hatası var" diyecek değilim, çünkü senaryolarında kendi mantık çerçeveleri vardır. Ve bu senaryoyu yazan adamın inandırmak için kullandığı cümle zaten olayı ortaya çıkarır mahiyette: "yalan olsa niye saatlerce yazayım, niye gecenin bir yarısında yazayım." Ben şahsen böyle bir olayı, aynen anlatıldığı gibi yaşamış olsam, bunu inci sözlük gibi bir platformda anlatmam.

    Neyse, inanan varsa yine inansın, kendi bilir.
    ···
    1. 1.
      +4
      Sen olsan yapmazdın eyvallah.Bu sözlükte çok hikaye okudum. Yazmaya başladığım gece dertliydim kafamı dağıtacak bir şey arıyordum. Sonra bende başımdan geçenleri anlatayım bari belki ilgi çeker kafam dağılır diye yazmaya başladım. Sonrası aşikar.Şu saatten sonra kimseyi inandırmaya çalışmıycam. inanma bir hikaye okudum gibi düşün kardeş.
      ···
    2. 2.
      +1 -2
      Aynen öyle düşünerek okudum zaten, başından beri kurmaca olduğunu bilerek. Böyle bir ortamda insanlar oldukları gibi değil, olmak istedikleri gibi davranırlar. Sende de bunu görüyorum ben. Bu hikayede olmak istediğin kişiyi, yaşamak istediğin hayatı açığa çıkarmışsın.
      ···
      1. 1.
        +1
        Kardeşim delirticen beni böyle yaşam mı olur dıbına koyim? Böyle yaşamayı kim ister salak falan mısın?
        ···
   tümünü göster