1. 1.
    0
    evet sırayla başlayacak olursak birkaç parfüm önereyim de manitasına almayı düşünen arkadaşlara öneri olur hem. belki bir gün koklama fırsatı da bulabilirler.

    givenchy play
    http://www.kozmetikcim.co...ges/Products/p_3675_b.jpg
    çiçeksi tatlı karışık bir koku kalıcılığı mükemmel denebilir. sarışınlara daha çok yakıştığını düşünüyorum. gençler pahalı bir parfüm açığını bulmak zor. ben hiç denk gelmedim. gerçekten yakışacağına inandığınız bir hatuna hediye edilebilir pek tabii.

    gucci guilty
    http://i.blogs.es/ba0337/gucci-guilty/original.jpg
    bir mükemmel kokumuz daha kendisi çiçeksi bir koku ve bana biraz da turunçgilleri anımsatıyor notaları hakkında hiçbir fikrim yok mutlaka bir kez koklayın derim beyler kesinlikle beğeneceksiniz.

    armani she
    http://www.perfumeparadis...-_emporio_armani_she6.jpg
    çok feminen bir kadın kokusu fazlasıyla kendini hissettiren fazla ağır olmayan ama kalıcı bir koku. ben ağır oranda çiçeksi olduğunu düşünüyorum. güzel bir seçim olabilir.

    paco rabanne ultraviolet
    http://www.parfumevi.com....ultraviolet-8540-11-B.jpg
    kozmetikçideki kadın bana bu kokunun hanımeli kokusu olduğunu söylemişti hafif bir kokusu var ilk sıkıldığı anda ağır gelebilir ama alt notaları daha bir hoş. çiçeksi ve kadınsı bir koku tavsiye edebilirim.

    en güzelini sona sakladım evet.

    absolutely givenchy irresistible
    http://www.fragrancex.com.../parent/medium/64475W.jpg
    tam bir kadın kokusu. ağır bir koku. baharatlı sanırım. afrodizyak etkili bir kokudur kendisi * pek çok erkek arkadaşım bunu kullandığım zaman sormuştur bu kokunun adını. ona göre hareket edin beyler sonra katil olmayın ha ha ha

    şimdilik bu kadar beyler. zengin panpalar seçip beğenip alabilirler herhangi bir bayana hediye olarak. yok ne işim olur benim aq derseniz canınız sağolsun. hepinizi öptüm bol şukular *
    ···
   tümünü göster