/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 51.
    +4
    Kadınlar yaş ile tartılır panpam bak ben tam 4 tane aldatılma acısı yaşadım. Ondan bu yana asla kadın zürriyetine , sevgisine hayvan gibi bağlanamaz oldum.
    ilk aldatılmamın acısı 1,5 sene sürdü.
    ikincisi 6 ay sürdü.
    3. 1 Ay'dan daha kısa süre.
    4. 1 saat falan * Sadece 1 paket sigara bitirip geçmişi düşündüm..

    Aldatılmak sevdiğin kadının evlenmesinden daha fazla acı veriyor panpam. Çünkü benden ayrılıp 1 ay sonra evlenen bir kız arkadaşım vardı. Baya vakit harcadığım bir kadındı. Davetiyesini özel olarak evime postalamıştı bu kadar da densizmiş. Biraz kin ve nefretten dolayı yani bana inat evlendi eşek gibi pişman ama ben ondan daha fazla üzüldüm çünkü sebebi harbi neydi amk..

    Dökecem içimi karar verdim..
    ilk aldatılmam fenaydı .. Hayvan gibi seviyordum öyle böyle bir aşk yok. Vakit su gibi geçiyor , planlarımın ardı arkası kesilmiyordu. Yok çocuk olur şöyle büyür, şurada otururuz. Sen şöyle karşılarsın beni o da hayal kuruyor bende.. Baktım olacak gibi değil 2 mayıs 2013 bu tarihi hayatımdan sildim. Eve takvim aldığımda 2 mayısı direk yırtar yakarım. işte bu günün akşamı elimde 1 çiçek lavantaydı bulana kadar belam gibilmişti. Paramın %90'ına aldığım bir söz yüzüğü ve annesiyle anlaşmalı bir gece hazırladım. Babası iş için bileciğe gitmişti annesiyle kız var evde. Kızı çağırdım evime zütürdüm. Söz yüzüğü diyorum ama evlenme teklifi ya bildiğin şimdi olmaz 1 yıl sonra okul falan bilmem ne hani bu kızı ben kapatim de benim olsun kaybetme korkusuyla aldım. Neyse zütürdüm benim eve çok güzel masa kendi yaptığım yemekler bilmem ne hiç kimseyi gözüm görmüyor hayatımın en mutlu günü.. saat gece 1:30 oldu yedik içtik herşey çok güzel çıkarttım yüzüğü gösterdim ağladı hiç bir şey demedi..
    Evine bıraktım ben oheyecanla evet dedi diye düşünüyorum yaşım 24.. uyuyamadım o gün 4:30 gibi gelen kocaman whatsapp mesajı..
    papi..
    ...
    bir anlık boşluğuma geldi..
    adı xxx... dikkatimi çok çekiyordu..
    ...
    onunla yeni bir ilişkiye başlayacağm..
    özür dilerim.. ama kabul edemem lütfen beni sil..
    ...
    ...
    şaka ?
    -- üzgünüm...

    Hani derler ya başta ölene kadar seveceğim cidden öyleymiş lan senin sevgin. Beni öldürdün sevgi de bitti.. Allah yolunu açık etsin dedim. O çocuk gözüme öyle bir şeytan geldi ki.. Tam 1,5 yıl kabuslarımda o çocukla ve kızla atıştım ve annasını gibtiğimin her kabusunda ben kızı gene kolluyor seviyordum. Kız suçlu olmasına rağmen.. Hayat bu dedim 2 mayıs gününü takviminden sildim lan ben. herkesin 365 günü var ben hayatımı 1 gün ekgib yaşıyorum. Hayatımında sana koskoca 3 yıl verdim bir tek günüm yokki sensiz geçtiği ne olduda bu oldu. Hayır o günümü buldun dıbına koyim.. Ben o yüzüğü 1 sene sakladım belki döner diye hep montumun iç cebindeydi.. Bu kız cinoyu çok severdi beyler yalanım varsa huur cocuğuyum cino nerde satılır diye öğrendim o zaman mahalle arası güzel bir bakkal vardı market diyim gidip alırdım aynı montumun yüzüğü koyduğum yere koyar sarılırken elini sokar alırdı.
    Sonuç :
    3,5 sene sonra yani yeni kız arkadaşımdan ayrılmıştım haberi olmuş bu insanın bana mesaj attı. Nabıon diye birazk onuştuk biraz da yakınlaşınca bana evlilik teklifin hala geçerli mi dedi?
    Ben de gülüp artvin kaçkar dağına gitmiştim arkadaşlarımla 2 sene önce oraya hediyelerini ve yüzüğü gömdüm. Git kaçkar dağına yüzüğü bulursan evleniriz dedim. şaka mı dedi..
    Değil , üzgünüm dedim *
    iyi geceler *
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Bu nasıl acıdır be panpam bazi kizlar cok serefsiz
      ···
    2. 2.
      0
      içim acıdı içim dıbına koyim be
      ···
    3. 3.
      0
      Sigara içsem paketi bitirmiştim de içmiyor panpa. Bana koydu lan sana yapılan. Üzüldüm kardeşim.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster