/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +34 -3
    Arkadaşlar hepinizin bildiği gibi doğal maden suyu çok faydalı bi içecektir saymakla bitmez bi sürü yararı vardır ben burda bunların bi kısmına değinicem müsadenizle.
    Panpalarım vucüdumuzun sağlıklı ve dengeleli olabilmesi için bazı minerallere ihtiyaç duyarız. Maden suyu bu ekgibliği kapatmamıza yardımcı olur. içerdiği magnezyum, kalsiyum, flor ve sodyum gibi mineraller sayesinde büyüme çağında vücudun muhtaç olduğu mineralleri barındırır. Zayıflamak isteyenler içinde tavsiye edilen bu içecek toksin yakımına yardımcı olduğu için gayet faydalıdır. Ayrıca panpalarım içimizdeki liselilerde (sizide unutmadım binler) maden suyuyla yüzlerine bakım yaparak siyah nokta sivilce gibi cilt problemlerine karşı kullanabilirler. En önemli özelliğiyse panpalar mide asidini düzenlediği için sindirime yardımcı olur. Yemeklerden sonra midenizde oluşan şişkinlik hissini yatıştırır ve rahatlık hissi verir. Ayrıca idrar yollarınada aşırı derecede faydaları vardır panpalar. Ayrıca tıpkı sigara alkol ve hatta kola bağımlıları gibi Maden Suyu bağımlılarıda vardır. Hiç içmeyenlere çok keyifsiz bi içecek olarak gelsede alışınca insanın ağzında yer edinir. Ben Kızılay veya Beypazarını çok severim ama öğrenci evinde olduğum için genelde Özkaynak içiyorum diğerleri kadar keyif vermesede gayet hoş tadı var. Bunlar dışındaki Maden suları yapmacık hissi veriyo tavsiye etmem panpalarım
    Okuyan panpalarıma çok teşekkür ederim Vücudunuzun iyiliği için en azından haftada 2 3 kez Doğal Maden Suyu içmenizi tavsiye ederim.

    not: kopyala yapıştır yapmadım

    Edit: Biraz daha ekleme yapiyim panpalar normalde su vucüttan 6 saatte atılır maden suyu ise terleme/idrar yoluyla 2 saatte atılır bu yüzden vücudun arınmasında gerçekten çok etkilidir. Birde belirtmek isterim ki maalesef soda ve Doğal Maden suyu farklı şeylerdir. Soda Maden Suyu kadar yararlı değil diye biliyorum.

    Ekliycekleriniz varsa entari yazın ekleyelim panpalar

    Soda+Ayran Soda+Taze sıkılmış meyve suyu şeklinde içeçeklerinizi tatlandırabilirsiniz ayrıca.
    Araştırmalara göre gün içerisinde 2-3 şise Maden suyu tüketilebilinir..
    ···
   tümünü göster