/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +68 -2
    özet isteyen panpalarım için: zengin arkadaşımın babası ile ortak kullandığı spor arabanın torpido gözüne travesti resimleri ve kartları koyduk. muhafazakar babası evden attı bunu muallak olduğu için.

    4 yıldır arkadaşım olan bir bin var. bu muallak her kıza kendi malıymış gibi bakar ama ağzı da iyi laf yapar o yüzden arkadaş grubunun malum ırk tiplisi en şişmanı olsa çok manita bulur. arkadaşlardan biri de bunun şanını duymuş bağa garı yap diye gitti. bu gavat da hallederiz falan deyip geçiştirdi. 5 hafta önce eski sevgilisini arkadaşa yapmaya çalıştı ama kız tam bir huur. Buda gavat zaten yani izmirli çift. gecenin sonunda da eski manitasına herkezin gözü önünde hunharca gibti. yani ayarlama işi yalan oldu. biz de arkadaşlarımınan bu muallakye haddini bildirmek için bi plan yaptık.

    babası dinci adamdır muhafazakardır ve sağlam zengindir. çok pis baba parası yer. Ama doymaz milleti üter bu picc. babasının spor arabasına biner ve milletten üttügu paralarla depo fuller. arkadaşlarımla küçük kağıtlara boy boy renk renk travesti resimleri bastırıp bunun babasının arabasının torpido gözüne koyduk. bi de ankarada yerden bulabileceğiniz travesti kartlarından da bi kaç deste koyduk. babası 2-3 gün önce resimleri bulmuş muallak diye bunu evden atmış. vicdanım rahat. az gavatlığını görmedim.

    edit:özeti yukarı aldım insanların canını yakmamak için
    ···
   tümünü göster